2777
2789
عنوان

مهریه خونه باشه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 35 پست

بعیده قبول کنن. یهو دختری که تازه از راه رسیده خونه بزنن به اسمش.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه باید موجود باشه ک ثبت بشه اگر وعده وعید باشه کشکه

میری اینو بزنی خواهش میکنم اگه  رفتی لایک کن آیت الکرسی بخونم باید بری کمک به دوست خود 

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=580375

خوبه به شرطی که خونه موجود باشه نه اینکه موکول و منوط به خرید بشه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش خودم آقا باشم قبول نمیکنم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

مهرشه

حالا هروقت داشتن بخرن دیگه 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
بستگی داره چه خونه ای . اگه یه خونه که درحال حاضر متعلق به مرد باشه و قیمتش خوب باشه که عالیه .که ال ...

نه خونه در آینده طبق نظری ک قبلا تو مهر توافق کردن باشه از نظر متراژ و منطقه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
مهرشه حالا هروقت داشتن بخرن دیگه 

اون فکر نکنم قبول باشه.مگه اینکه کل مشخصاتش رو بنویسن. بعد هم طرف اگه عاقل باشه راضی نمیشه  یهو به این سنگینی گردن بگیره 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله