2777
2789
مال من که خیلی بیشتر شد دیگه نزدم

اگه نزنم چکار کنم. قبلش لیزر میرفتم خوب بود، ولی الان چند برابر بیشتر شده. مجبورم. خودم خسته شدم. بس که صورتم پر موعه. بجای اینکه موهای سر رشد کنه و زیاد بشن، موهای زائد صورت و بدن زود رشد میکنن و زیاد شدن. برعکس والله

منم ی بار وکس انداختم پر جوش شد صورتم

وکس اصلا خوب نیست،پوسته صورتو شل میکنه حرارتش باعث چروک شدن پوست میشه،تازه کامل هم موهارو نمیگیره اصلا ارزش نداره،کلا ننداز به نظرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه نزنم چکار کنم. قبلش لیزر میرفتم خوب بود، ولی الان چند برابر بیشتر شده. مجبورم. خودم خسته شدم. بس ...

دقیقا موهای بدن منم سریعععع رشد میکنن موبر استفاده کنید شاید خوب باشه

وکس اصلا خوب نیست،پوسته صورتو شل میکنه حرارتش باعث چروک شدن پوست میشه،تازه کامل هم موهارو نمیگیره اص ...

واسه من کل موهارو گرفت اما خب طولانی مدت استفاده نکردم

وا😐کجا برات لیزر کردن؟من هرجا رفتم گفتن نمیشه صورت رو لیزر کرد چون حالته پرز مانند داره بدتر باعثه ...

نه برام لیزر کردن کلشو نه ها

چون همه جاش مو نداشت

قبلش چندماه با ژیلت شیو کردم

الانم نتیجش عالی شده

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چه دستگاهی استفاده میکنی راضی هستی

الکساندرایت نابلکس

آره خیلی راضیم من

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دقیقا موهای بدن منم سریعععع رشد میکنن موبر استفاده کنید شاید خوب باشه

سردرد میشم. چون میگرن دارم بوش میفته سرم حالم بد میشه، فقط یکبار استفاده کردم، برای صورت اصلا مناسب نیست. 

منم دقیقا هم تیره شده هم موهاش زیاد شد هم کلفت بعد تو پیج هر بلاگری بری میگه نه تیغ اینجوری نمیکنه&n ...

چه مدت تیغ استفاده کردی ؟ 

مامانم و خاله هام ملا انگار تو ژنشونه موسوم ضخیم بشه ، اصلا یبار هم ندیدم تا حالا تیغ بزنه فقط بند انداخته ولی ضخیم شدن ، منم نمیزاره بند بندازم البته. گونه کاری نداره فقط چونه و سبیل میگه دست نزن. 😢

موندم با چه روشی ، الان کرم موبر میزنم تجربه دارین خوبه یا نه 

من از یه دکتر پرسیدم گفت کرم مو رو زیاد نمیکنه فقط به مرور پوست ممکنه تیره بشه 😭

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made