2789
عنوان

یونی زینک

204 بازدید | 10 پست

سلام مادر های گل

من ریزش مو شدید دارم. پیشنهاد دوستان تو نی نی سایت یونی زینک گرفتم و دو سه روزه دارم مصرف می کنم. کسی تجربه ای از استفاده از یونی‌زینک داره.لطفاً اگه تجربه ای دارید یا جواب گرفتید بیاد نظرتون رو بگید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. من آرش هستم و می خوام نظرم رو در مورد مکمل تقویت مو فیتوفانر بگم. من از بچگی ریزش مو داشتم و خیلی از روش های مختلف رو امتحان کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.

تا اینکه یکی از دوستانم بهم گفت که فیتوفانر رو امتحان کنم. من هم خریدمش و شروع به خوردن کردم.

بعد از چند ماه، متوجه شدم که ریزش موهام کاملا از بین رفته. موهام هم خیلی پرپشت شده بود و خیلی خوشحال بودم. من تا الان 4 ساله که فیتوفانر رو مصرف می کنم و خیلی راضی هستم.

من فکر می کنم که قرص مکمل فیتوفانر اصل بهترین مکمل تقویت موی دنیاست. چون ریزش مو رو کاملا از بین میبره و موها رو خیلی پرپشت می کنه. من به همه دوستانی که ریزش مو دارن، فیتوفانر رو توصیه می کنم.

سلام. من آرش هستم و می خوام نظرم رو در مورد مکمل تقویت مو فیتوفانر بگم. من از بچگی ریزش مو داشتم و خ ...

اخر تو آرشی یا مهسا😐

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★