2777
2789
عنوان

تعمیر گوشی

57 بازدید | 9 پست

سلام خانما گوشی که موقع خرید اندرویدش ۶بوده و بعداز بروزرسانی اندرویدش ۷بوده و بُرد اون خراب شده وقتی تعمیرش کنیم ممکنه اندرویدش پایینتربیاد و بشه ۵ یااینکه میشه همون ۷روز زد؟آخه تعمیرکار گفته نمیشه اندروید ۷زد واسش!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ردش کن یه چی دیگه بگیر این همینطوری مشکل میزاد برات یه شیایومی سه ونیم تومنی الان اندرویدش دهه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ی سایتی هست که چندباری منو همسرم واسه تعمیر گوشیامون ازشون خدمات گرفتیم . خیلیم راحتمون کردن خدایی😂دفعه اول خیلی اعتماد نداشتم ولی بعدش اعتمادم جلب شد دیگه خودشون میومدن با پیک گوشی رو تحویل میگرفتن بعد تعمیرشم واسم میاوردن با رسید .هزینه ی پیکم نداره . به نظر من قیمتشونم واقعا منصفانه اس . اولشم میتونی باهاشون تماس بگیری مشکل گوشیتو بگی و هزینه تعمیرو میگن بهت . سایتشونم اینه:https://www.shahregooshi.com/

آدرسشون هست میتونی حضوری بری پیششون

وقت همه بخیر ، یه وب سایت تخصصی واسه اولین بار توی ایران داره راجع به بررسی تخصصی ابزار آلات برقی و تجهیزات صنعتی مطلب منتشر میکنه ، دارن تمام برندهای مطرح دنیا رو محصولاتشون رو بررسی میکنن تا قبل از خرید مردم بتونن تصمیم مناسبی بگیرن . سایتشون رو میزارم ، اسم مجموعشون ازهیچ هست.

ببخشین دیر دارم جواب میدم،

من تجربه اینکار رو داشتم، من و شوهرم هر دو گوشی اندروید داشتیم، هر دو ارتقا دادیم و گوشی دچار مشکل شد، هرکاری لازم بود کردیم درست نشد، تهش بردم تعمیرات گوشی سر کوچه مون اون خراب ترش کرد، آخر سر بردم خیابان جمهوری حافظ، مجموعه "روال پارت" با هزینه خیلی کم  برای جفتمون رو درست کرد، تهشم واسمون فرستاد خونه. لذت بردم از حرفه ای بودنشون، دمشون گرم.

چند روز پیش زنگ زدم برای دوستم، گفت از طریق  سایت هم میشه ثبت سفارش کنید و میایم میگیرم ازتون.سایتشو میزارم شاید به کارتون بیاد

royalpart نقطه co