نوشابای سابقدونمیه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
دختر نازنینم…
تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزهها اتفاق میافتند.
محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....
حتی کرونا هم بره زندگی دیگه به حالت سابق بر نمیگرده. تا اخر دیگه خیلی چیزا عوض شد. ولی فکر کنم دو سال دیگه یه سال دیگه تموم بشه
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
توی چین محققا کشف کردن خود ویروس یه جهش پیدا کرده داره خودشو نابود میکنه،اول فکر میکردن بخاطر واکسنه الان میگن نه جهش ویرروس داره خودشو نابود میکنه واسه همینه تو چین کرونا صفر شده،دقیقا سارس هم همینطوری نابود شد،این یعنی یه امیدواری ،یعنی کرونا آخراشه