2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا برام مهم‌نیست حرفاش

برای کاربرایی هم که منو قضاوت کردن و اسم منو اوردن تاسف میخورم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
اصلا برام مهم‌نیست حرفاش برای کاربرایی هم که منو قضاوت کردن و اسم منو اوردن تاسف میخورم

چی شده مگه 

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!

از این سایت هم تعلیقی نمیزنم ک‌فکر نکنن هرکی هر گهی خورده راست بوده

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
چی شده مگه 

یه کاربر اومده میگه وقیح گفته دینامیت عکسارو برای من میفرسته

درصورتی که من ۳تا از عکسای خودم اونجان.

از این سایت هم تعلیقی نمیزنم ک‌فکر نکنن هرکی هر گهی خورده راست بوده

موافقم باهات ولی بازم ادم زورش میاد چیزی که حقیقت نداره پشت سر ادم باشه

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!

وقیح مگه هنوز تو سایته ؟

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اصلا برام مهم‌نیست حرفاش برای کاربرایی هم که منو قضاوت کردن و اسم منو اوردن تاسف میخورم

من به شخصه فقط روزای اول از اینجا خوشم‌میومد

الان حالم از بعضی کاربرا بهم‌میخوره با لحن صحبت کردنشون

من هنوز تو کار اونهایی که پیج وقیح رو فالو دارن موندم🤔 خب اگه شماها اینقدر بهش بها نمیدادین و ا ...

من اصلا فالوش نکردم

روز اولی ۷نفر بود از وقتی تو این سایت ایدیشو گذاشتن شده چااارصد و خورده ای

من اصلا فالوش نکردم روز اولی ۷نفر بود از وقتی تو این سایت ایدیشو گذاشتن شده چااارصد و خورده ای

همین دیگه

خود نی نی سایتیها بزرگش کردن چند روز دیگه هم مبشه شاخ اینستا

خدایا شکرت🙏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز