2777
2789
عنوان

میشه بگین من باردارم هسم یانه

212 بازدید | 42 پست

سیگل من  25 یا 26 روز هست  ک  باید امروز یا فردا   پریود بشم 10روز پیش   همه اش حس میگردم  الان پریود شدم میدیدم نه چیری نیس  رونام درد میگرد و کشید میشد  بر عکس ماه  قبل  میل  ب عذا  ندارم دل درد. شکم درد نداشم فقط زیرشکم  ی جوری بود.  ب مدت  10 روز اینطوری  بودم.  ولی الان  از دیروز قط شده همه  علائم  و فقط دیروز  سیته  سمتم راستم پایش یهو تیر کشید جوری ک   نفسم   قط شد  قرمز شدم ولی همون لخظه  بود. میخام   بدونم  ممکن  حامله  باشم  اقدام  کرده بودیم  ولی فقط  دو بار بود؟؟؟؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

تازمانی ک پریود نشدی امیدهست

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چک بذار گلی 

اخه عزیزم بارون میاد نمیتونم  برم. بعد میترسم  زود  بزنم  منفی شه  ناامید بشم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بی بی چک بگیر خوب . من ماه پیش پریودم یه روز عقب افتاد گفتم همینجوری یه بی بی چک بزارم بد نیست . گذاشتم یه حاله خیلی کمرنگ افتاد گذاشتم نی نی سایت همه گفتن مثبته تو نت سرچ کردم نوشته بود درسد خطا داره و مثبت کاذبو چه و چه رفتم آزمایش خون دادم فرداش دیدم مثبته 

خب ی بیبی چک بزار

ی روز ب  وقتم مونده  برا جواب میده؟؟؟

درصد*

متوجه نسدم  گلم؟؟؟

ی روز ب  وقتم مونده  برا جواب میده؟؟؟

فردا با ادرار اول صبح بزار نشون میده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من اقدام نداشتم ولی ۱۴ روز پریودم عقب افتاد ..‌دل درد و کمردرد خفیف داره یعنی میشه واقعا باردار باش ...

نه احتمالا کیست داری از هوا که آدم باردار نمیشه لااقل باید نزدیکی کنترل نشده داشته باشید 

بی بی چک بگیر خوب . من ماه پیش پریودم یه روز عقب افتاد گفتم همینجوری یه بی بی چک بزارم بد نیست . گذا ...

وای عزیزم  مبارکت  باشه انشالله  ب سلامتی  بباد  بغلت.  برا متم دعا کن اک باشه سالم  باشه