2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس 😍

487 بازدید | 18 پست

سلام

بچه ها دیروزمن بی بی چک ویور استفاده کردم که خیلی دیر مثبت شد اما بچه ها بهم گفتن مارک ویور همینجوریه دیر خط میندازه براهمون امیدوار شدم امروز یکی دیگه مدیکور گذاشتم زیر یک دقیقه مثبت شد بنظرتون کی برم آزمایش حالمم خیلی بده نمیدونستم باردارم کلی قرصو دارو خوردم امکان داره روش تاثیری بزاره ؟خیلی نگرانم 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

مبارکه 

نه تاثیر نگذاشته نترس

توکه اخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی                                   خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد         

مبارکا باشه عزیزم 

برای منم دعا کن

چند روز عقب انداختی

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز موعدم رفتم ازمایش بتام ۵۰۰ بود

روز قبل موعدم بی بی زدم

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
بیشتر ببینید

مبارک

امضامو بخون آبجی واسه منم دعا کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
بیشتر ببینید

به سلامتی ان شا ٕ الله نگران نباش

خوش به حالت⁦❤️⁩برای منم دعاکن لطفا لطفا

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
بیشتر ببینید

خیلیییی مبارکه عزیزم💋😍

ان شالله که مشکلی پیش نمیاد

ان شالله دامن همه منتظرا سبز بشه🙏🏻

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

ای جانم عزیزم مبارکه

میتونی بری آزمایش بتای بارداری بدی

اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟

نه ان شاءالله تاثیری نداشته نگران نباش

منم نمیدونستم یه عالمه دارو برا میگرن میخوردم دکترم گفت نه نگران نباش ولی دیگه نخور اصلا

لبیک یا مهدی🤚❤
مبارکا باشه عزیزم  برای منم دعا کن چند روز عقب انداختی

عقب ننداختم یعنی پریام نامنظمه دقیق نمیتونم تاریخشو پیداکنم اماامروز 27سیکلمه 

[QUOTE=214278259]مبارک امضامو بخون آبجی واسه منم دعا کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ...[/QUOT]

بخدادعای شبوروزم همینه که خدایا دامن همه ی مامانای منتظروبایه نی نی سالم پرکن 

پس برو اگه ازمایش تیتر بتا بده 

ایشالله که همه چی خوب پیش بره

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
بیشتر ببینید
به سلامتی ان شا ٕ الله نگران نباش خوش به حالت⁦❤️⁩برای منم دعاکن لطفا لطفا

انشالله خدا یه نی نی نازوسالم قسمتت کنه 😘

خیلیییی مبارکه عزیزم💋😍 ان شالله که مشکلی پیش نمیاد ان شالله دامن همه منتظرا سبز بشه🙏🏻

ممنون گلم😘 انشالله