2777
2789
عنوان

شنیدید😳

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 44 پست
چ ربطی دارع مثلن یکی بهت خیانت میکنع تو مشکلی نداری??

مگه میشه مشکل نداشته باشم؟

میگم اولین بارش نیست قبلا هم مشخص بود چجوریه

دختره اگه براش مهم بود کلا نامزد نمیکرد

یا زود تر میرفت چون بهتر از ما میشناستش

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عین خیالشم‌ نیست تمام دختر ها هم بغل کرده بود

دنبال شر نباش چیزی میدونم که میگم‌ بابت این تاپیکت تو درسر می افتی ازیکی شکایت شده

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
آره همون موقع ازش متنفر شدم البته من کلا از بازیکن های فوتبال بدم میاد ولی بیشتر سردار آزمون

منم بابا تمام پولکی‌

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
دنبال شر نباش چیزی میدونم که میگم‌ بابت این تاپیکت تو درسر می افتی ازیکی شکایت شده

نه چیزی نگفتم که آخه

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
نه نمی بینی حرفهاشو

چه حرفی؟ آخه تاپیکای بد میمونه این که چیز خاصی نیست

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_شب‍ 

@مامان_نی_نی_یار‍ 

این تاپیکم‌ رو پاک کنید 🙏🏻 ممنون

عزیزم نمی بینی میگه یکیو حامله کرد 

خب آره ولی در مورد آدمای معروف خیلیا حرف میزنن

خب آره ولی در مورد آدمای معروف خیلیا حرف میزنن

یکی هم این کارو کرد در مورد یه شخص پولدار یه شهر تاپیک زد ازش شکایت کرد نی نی یارگفت

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم