2777
2789
عنوان

داداشم جن دیده

417 بازدید | 14 پست

این تاپیک خوراک این ساعته،داداشم تعریف میکرده دوبار سایه سیاه دیده توی خونه کاری بش نداشتن فقط رد شدن از پیشش

شما تاحالا دیدین؟اگر بوده ب چه صورت بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوروغه

جن سایه نیست

اول ب شکل غبار یا دود فقط چهره اش رو نشون میده اونم رو در و دیوار وقتی خوب رو بدن و ذهنت رسوخ کرد خود کاملشو میبینی

هرچه در فهمِ تو آید آن بُوَد مفهومِ تو.

سال ۸۷ با خانواده ام تو یه خونه زندگی میکردیم همه مجرد بودیم   پدرم سنگ کلیع داشت بردنش دکتر مامانم دوتا از داداشممم رفتن داداش کوچیکمو منو خاهرم موندیم  خونه نصف شب بود

برقا رفته بودن پاییز هم بود 

داداشم داشت نگاه تی وی میکرد داشتم نگاش میکردمو یه چیزی و.براش.توضیح میدادم یهو رو برگردونن نگام کنه چشممش  افتاد ب  در اتاق ک پشت سر من بود 

خیرشد یهو داد زدن یا خدا 

ترسیدم پریدم بغلش  

رنگش  گچچچچچچ

گغتم چته  هرچی ب در اتاق نگاه کردم چیزی ندیدم  

در اتاقمون یه شیشع داشت ک شکستع بود 

داداشم گفت هیچی  پاشین بریم تو  حیاط 

رفتم تو سررررما داشتیم میمردیم 

ولی نمیزاشت داخل بریم 

تا اینک مامانم و.داداشام برگشتن  

داداشم یهو پرید  با ترس ب هممون گفت 

داشتع نگاه فیلم میکردع رو ک برگردوننده ب من نگاه کنه  

تو شیشه ک شکسته بودع یک پیرمرد.بد قیافه داشته بهش نگاه میکرده   من دیدم داداشم با خیرگی نگاه میکرد مطمئنم توهم نزده ولی همه گفتن توهم زده.از اون سال ب بد داداشم هیچوووقت اتاق نرفت  لباسی چیزی میخاست ب ما میگفت بریم بیاریم

منم دیدم وقتی میبینیش چشمات سیاهی میره گوشات زنگ میزنه سرت سنگین میشه تا ازت رد بشه مث یه سایست وقتی میاد صدای باد میده

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ