2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو نمیدونم اما ال جی رو شنیدم خوب نیس سامسونگ مامانم داره راضیه خودمم بوش دارم و خیلی راااضی ام
خواهش میکنم برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین.ممنون.ان شاء الله خدا سایه پدرو بالای سر همه دخترای سرزمینم نگه داره

استفاده از پاکت جاروبرقی هپا به افرادی که دارای بیماری آسم و تنگی نفس یا حساسیت و آلرژی هستند توصیه می شود زیرا از بروز حملات تنفس و ایجاد سرفه در آنه جلوگیری می کند چون مانع از ورود ذرات ریز گرد و غبار موجود در پاکت به اطراف و هوا می شوند در صورتیکه پاکت های معمولی این خاصیت را ندارند و ذرات گرد و غبار نیز وارد موتور جاروبزقی می شوند که این خود باعث آسیب رساندن به دستگاه جاروبرقی نیز می شود.

مزايای خرید پاكت جاروبرقی هپا

نسـوج نبافته در مقايسـه با كاغذ فيلتر كه در پاكت كاغذی جـاروبـرقی اسـتفاده مي شود مـزايايی دارد كه باعث شـده است پاكتهای هپا در اروپا، آمريكا و ساير مناطق پيشـرفته جهـان بمـرور جايگزين پاكت های كاغـذی گردد كه تعـدادي از اين مزايا به شـرح ذيل مي باشد :

1- با بكارگيـری از لايه هاي بکار رفته در تولید که دارای تاییدیه بهداشت و استاندارد از شرکت های سازنده می باشندو در اتاق هاي عمل نیز استفاده می گردد و به صـورت 5 لايه بوده و باعث می گردد ذرات معلق، گرد و غبار و سـاير آلـودگی ها از پاكت های توتک عبـور نکرده و از گردش اين ذرات كه باعـث ايجاد بيمـاري و حساسيت های گوناگون ميگردد در منزل و محـل كار جلوگـيری نماید و محيطـی مناسـب برای شـما و فرزندانتان فراهم مي نمايد .

2- بعلـت اينكـه در اتصـال لايه هـای مخـتلف برخـلاف سـاير پاكتـهای كاغـذی از هيچگونه چسـبی استفاده نمی شـود ( با استفاده از سيسـتمروز دنیا لمينت مي‌شود) منافذ فيلـتر براحتی مسـدود نگرديده و در حجم ثابت در مقايسه با پاكتهای كاغذی امكان جذب گرد و غبار بيشتری را داشته و در نتيجه تعـداد مصـرف پاكت توتک نسـبت به كاغذی كاهش ميابد. و همچنين بدليل عدم ايجاد مقاومت نابرابر امکان پاره شدن اين پاکت ها در دستگاه جاروبرقی منتفی گرديده و از نفوذ آلودگی به داخل دستگاه و صدمه به آن جلوگيری مي نمايد.