2777
2789
عنوان

بیاین بازی😍😎

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 642 پست
😘😘😘💕💕

دو تا تاپیک بردیم تو داغ ترین ها یکشیم اونه که نوشته خدایی چیکار میکنید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 شب خوش عزززززیزم 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@meh_rak   @دوست_داری_کی_باشم   @nazanin۱۳۷۶   @نمکییییی   @پفیلا_نم ...

سلام سلام شرمنده گلی سایت نبودم ببخشی  تا ۱۰ بازار بودم پاهام داره میترکه دنبال لباس خرید سایت نیومدم .

شرمنده دیر جواب دادم💖⚘👋🥰

دیشدیری دیرین ماشالا😍😍😍😍

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
سلاممم مرسی عزیزم   ❤️ چرا اون تاپیک دالتونزی ها ترکید؟

گزارش زدن الکی

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔

تاپیکای بازی تگم کنید

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 
عزیزا من از شنبه فعال میشم 😂😂😂 راستی اسمت چی بود 😂😂

مرسی مینا🤣🤣💚💙

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
سلاممم مرسی عزیزم   ❤️ چرا اون تاپیک دالتونزی ها ترکید؟

سلام برگشت تاپیک هوررررررا 💃💃💃💃💙💚

گزارش زدن الکی

برگشت دوباره هوررررررراااااا 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💙💚💙💚💙