2789
عنوان

بیاین بازی😍😎

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 642 پست
😘😘😘💕💕

دو تا تاپیک بردیم تو داغ ترین ها یکشیم اونه که نوشته خدایی چیکار میکنید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 شب خوش عزززززیزم 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@meh_rak   @دوست_داری_کی_باشم   @nazanin۱۳۷۶   @نمکییییی   @پفیلا_نم ...

سلام سلام شرمنده گلی سایت نبودم ببخشی  تا ۱۰ بازار بودم پاهام داره میترکه دنبال لباس خرید سایت نیومدم .

شرمنده دیر جواب دادم💖⚘👋🥰

دیشدیری دیرین ماشالا😍😍😍😍

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
سلاممم مرسی عزیزم   ❤️ چرا اون تاپیک دالتونزی ها ترکید؟

گزارش زدن الکی

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
عزیزا من از شنبه فعال میشم 😂😂😂 راستی اسمت چی بود 😂😂

مرسی مینا🤣🤣💚💙

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
سلاممم مرسی عزیزم   ❤️ چرا اون تاپیک دالتونزی ها ترکید؟

سلام برگشت تاپیک هوررررررا 💃💃💃💃💙💚

گزارش زدن الکی

برگشت دوباره هوررررررراااااا 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💙💚💙💚💙