2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارو استفاده نمیکنی؟

دارو استفاده کردم عزیزم اپلیکاتور اما چرک خشک کن به خاطر معدم نمیتونم استفاده کنم معده درد می گیرم دکتر اولی که رفتم گفت عفونت داری دکتر دومی هم رفتم گفت خشکی شدید داری و واژنت ملتهب هستش و حالت زخم پیدا کرده اما عفونت نداری ... موقع رابطه سوزش دارم و نمی تونیم رابطه داشته باشیم الآن چند ماهه ... همسرم میگه واژنت داغه

دارو استفاده کردم عزیزم اپلیکاتور اما چرک خشک کن به خاطر معدم نمیتونم استفاده کنم معده درد می گیرم د ...

اخه بعضی داروها واژنو خشک میکنه گفتم داری جدیدا دارویی استفاده میکنی 

ببین من شش ماه بود درد لگن شدید داشتم انواع پماد و انتی بیوتیک و هر چی که بگی استفاده کردم و دکترم رفتم 

اخر سر خودم رفتم سر خود قرص بایوفم خریدم در عرض یه روز دردم خوب شد

اخه بعضی داروها واژنو خشک میکنه گفتم داری جدیدا دارویی استفاده میکنی  ببین من شش ماه بود درد ل ...

مممنون عزیزم درد ندارم ولی سوزش خیلی شدید دارم و خودمم حس می کنم زخم شده چون هنوز بچه دار هم نشدم بیشتر می ترسم واقعا نگرانم

مممنون عزیزم درد ندارم ولی سوزش خیلی شدید دارم و خودمم حس می کنم زخم شده چون هنوز بچه دار هم نشدم بی ...

خواهش میکنم 

ببین تو تهران من دکتر اشرف معینی رو میشناسم که نمیدونم بشه راحت ازش وقت گرفت یا نه ولی از اون دکترای با ایمان که الکی برای بیمار چیزی تجویز نمیکنه اگه بتونی بری پیشش خیلی عالیه 

دکتر ساغر صالحپور هم همکارش هست اونم بتونی پیدا کنی دکتر خوبیه