2777
2789
عنوان

کیا همسرشون خیلی خیلی ولخرجه؟؟

280 بازدید | 16 پست

من نامزدم خیلی ولخرجه

اصلا به هیچی فک نمیکنه ی قرون دستش باشه کافیه بهش بگی فلان چیزو بخر شده قرضم کنه میره میگیره

مخصوصا ابن اخلاقش در مقابل خونوادش عصبیم کرده چون همشون ازش سو استفاده میکنن

بنظرتون حالا ک میخوایم عروسی کنیم چطوری این اخلاقشو کنترل کنم

یا لاقل کنترل نشد چطور باهاش رفتار کنم ک بفهمه اول باید پول جمع کنه بعد خرج

چون وام و قسط و قرض مردمم پیشمونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوتیک داره

پس باید کنترلش کنی

پولهاشو بگیر همه بده طلا

به کارتون میاد 

بهونه طلا بگیر همیشه

استفاده نکن جلو چشمش نباشه

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

ب بهانه های مختلف ازش پول بگیر پس انداز کن .

من  با همین راه جلوش رو تا حدی گرفتم.اگه هم بگه چقدر پول میبری میگم جنس ها گرونه.البته من کلا خرج خونه باهامه

😍خدایا خیلی دوستت دارم😍
پس باید کنترلش کنی پولهاشو بگیر همه بده طلا به کارتون میاد  بهونه طلا بگیر همیشه استفاده نک ...

اخه مثلا فک کن مادرش میگ فلانی برنج بگیر تموم شده میره ۳ کیسه با هم میگیره یا بگه قند نداریم ۴ کارتون میگیره اینجوری خرج میکنه دیگ واویلاس دیونه شدم ازش

اخه مثلا فک کن مادرش میگ فلانی برنج بگیر تموم شده میره ۳ کیسه با هم میگیره یا بگه قند نداریم ۴ کارتو ...

وقتی تو جیبش رو خالی کنی دیگه پول نداره بره چندتاچندتا بخره

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
وقتی تو جیبش رو خالی کنی دیگه پول نداره بره چندتاچندتا بخره

چطوری خالی کنم

باور کن الان ۳ ماهه قسط وامو نداده

بعد دیروز رفته از حراجی اندازه اذوقه ۱ سال وسیله واس خونه مادرش گرفته

چطوری خالی کنم باور کن الان ۳ ماهه قسط وامو نداده بعد دیروز رفته از حراجی اندازه اذوقه ۱ سال وسیله ...

خوب بگو پول میخوام

بگو طلا میخوام

بگو اول وامها رو بزار کنار

همسر منم همین جوری بود مخصوصا اوایل ازدواج ،تا تونستم یه خورده سرشو بیارم تو حساب کتاب، البته پیش خانواده ش آدم بده شدیم چون عادت کرده بودن به ولخرجی هاش ،الانم هنوز هست ولی حداقل ش اینه الان زندگیمون به ثبات رسیده دیگه برا منم مهم نیست منم خرج میکنم ،ولی اوایل یه جایی دیگه کم میاوردیم 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
2790
2778
2791
2779
2792