2777
2789

بله کاری نداره انجام دادنش..اگه بدونی کجا بذاری

من قبل ای وی اف قبلیم چنددفعه رفتم انجام دادن..ک ای وی افم منفی شد..دیگه نمیدونم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
بله کاری نداره انجام دادنش..اگه بدونی کجا بذاری من قبل ای وی اف قبلیم چنددفعه رفتم انجام دادن..ک ای ...

میشه بگی کجاهاروبایدبزارم وچندتالیوان باید بشه و چه مدتی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشبد جای تمییزی رو سراغ دارین که این کار رو انجام بده منم میخوام انجام بدم برای کبد چرب ولی نمیدونم کجا باید برم اگه جایی رو سراغ دارید که تمیز باشه کارشون هم خوب باشه بهم بگو 

ببخشبد جای تمییزی رو سراغ دارین که این کار رو انجام بده منم میخوام انجام بدم برای کبد چرب ولی نمیدون ...

کجازندگی میکنی برا کبد و اینا تونت سرچ بزن  

میشه بگی کجاهاروبایدبزارم وچندتالیوان باید بشه و چه مدتی 

عزیزم من میرفتم ی مرکز طب سنتی..حقیقتا میخوابیدم ودقیق نمیدیدم و این هفت هشت ماه گذشته..ولی از این لیوان فرانسویا مثلا پنج تا اینا میذاشت حالت فک کنم نیم دایره زیرشکم..توی نت سرچ کنی جاهاش میاد

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز