2777
2789
خب اینایی که شما میگی باید بدون اجرت باشه عشقم

نه ۵ونیم گرمی بااجرت سه تامیشه ۶ ۷ گرمی هم دوتا تهش دوسه تومن میمونه ازهرجا طلا نخر بعضیا واقعااجرتشون پایینه بعضیاهم شورشو دراوردن انقدر اجرت حساب میکنن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازهمون آینه ایا که مثه سیمن یا جدیدترشم اومده آیا؟

جدیدترشم اومده ولی دوستان میگن خش میوفته منو از خرید منصرف کردن منم عوضش ست دستبند و انگشتر میگیرم

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

۱۴ گرم طلا بخره حدود ۲۲ میلیون میشه مگ اینکه بدون اجرت بگیره

والا اینجا سمت ما طلافروشی‌ها اجرت خیلی خیلی پایین میزنن هرجا فرق میکنه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
جدیدترشم اومده ولی دوستان میگن خش میوفته منو از خرید منصرف کردن منم عوضش ست دستبند و انگشتر میگیرم

منم همیشه اینه ای دوسداشتم. چقد پولداری شما؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
نه ۵ونیم گرمی بااجرت سه تامیشه ۶ ۷ گرمی هم دوتا تهش دوسه تومن میمونه ازهرجا طلا نخر بعضیا واقعااجرتش ...

آره بعضیا ارث پدرشونو میخوان ازمشتری جمع کنن

کجایید؟

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

شما کدوم سمتین پاشیم بیایم اونجا. اینجا یه النگوی 6گرمو 640سوتیو صب میگف 10ودویست