2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 66 پست
استرس نکش اصلا کلمات منفی ام به زبونت نیار به مثبت فک کن به این فک کن ک چند ماه آینده بی بی چکت مثبت ...

خیلی استرس دارم هرماه میگم خدااین ماه بشع نمیشه همش نمیشه

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ازخدا میخام ولی گوش نمیده اره چله هم امتحان کردم هچی نشده

چرا عزیزم حتما یک صلاح ومصلحتی هست

نه نگاه کن چله بری منظورم وقتی چله میفته روت برای اون تو نت سرچ کن

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
چرا عزیزم حتما یک صلاح ومصلحتی هست نه نگاه کن چله بری منظورم وقتی چله میفته روت برای اون تو نت سرچ ...

اره میدونم چیه ازچله نیس باز کازخداس اگه طلاح بدونه میده

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
مبارکا باشه عزیز دلم....ما منتظرا دو هم دعا کن ترشحاتت از کی شروع شد عزیزم؟

ایشالله قسمت همه بشه قسمت شمام بشه از دو هفته بعد اقدام ولی من فک میکردم به خاطر پرریودیه

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
مبارکا باشه عزیز دلم....ما منتظرا دو هم دعا کن ترشحاتت از کی شروع شد عزیزم؟

ایشالله قسمت همه بشه قسمت شمام بشه از دو هفته بعد اقدام ولی من فک میکردم به خاطر پرریودیه

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.