2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 66 پست
مبارکه دستت روسر من دعا کن این ماه حامله بشم

ایشالله این ماه بی بی چکت مثبت میشه یه نوزاد سالم بغل می‌کنی عزیزم

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
ما منم همینقدپررنگ بود 

ایشالله به سلامتی بارتو بذاری زمین خانومی

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من6روز مونده موعدم اعلایم پریود دارم انقد حالم گرفته

منم عین علایم پریودی داشتم دو هفته منتظر بودم پریود ببشم 

سینه ها افتضاح بزرگ شده و درد می‌کنه خودم اصلا فکرشو نمی‌کردم باردار باشم خداروشکر ایشالله مال شما هم نی نی

مبارکه عزیرم لطفا برای مثبت شدن ای وی اف منم دعاکن

ایشالله مثبت میشه بد به دلت راه نده استرس ام نکش مثبت ایشالله

منم عین علایم پریودی داشتم دو هفته منتظر بودم پریود ببشم  سینه ها افتضاح بزرگ شده و درد می‌کنه ...

مرسی عزیزم دعا کن میگن دعای حامله ها میگیره من زیر شکمم تیر میکشه سینه درد اینا ندارم

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
مرسی از دعای خوبت واقعا الان نیاز دارم به دعاهاتون  چون استرس دارم

استرس اصلا برا تو دلیت خوب نیس به چیزای خوب فک کن به این ک یه نی نی خوشگل و سالم چند وقت دیگه میگیری بغلت شمام برا من دعا کنید انشاالله تمام خانوم های باردار بچشون سالم باشه بچه منم صحیح و سالم بیاد تو بغلم

مرسی عزیزم دعا کن میگن دعای حامله ها میگیره من زیر شکمم تیر میکشه سینه درد اینا ندارم

من راه میرفتم زیر دلم درد می‌گرفت قربونت برم بارداری ایشالله

من6روز مونده موعدم اعلایم پریود دارم انقد حالم گرفته

من حاملگی قبلیم همش علایم پری داشتم بعد ۳ روز تاخیر بی بی مثبت شد ولی برام نموند سقط رفت بعد یکسال ونیم حامله شده بودم الان دوماه میگذره این ماه دوست دارم مثبت بشه بخدا گفتم کادو تولدم حاملگیم باشه انشالله خدا کنه به ذوقم نخوره اخه خیلی منتظرم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
وای خیلی خیلی مبارکه انشاالله قدمش براتون پرازبرکت باشه خدا ب ما منتظر ها هم بده

ایشالله خدا دامنتو سبز کنه و یه نی نی صحیح و سالم بزارم تو بغلت

استرس اصلا برا تو دلیت خوب نیس به چیزای خوب فک کن به این ک یه نی نی خوشگل و سالم چند وقت دیگه میگیری ...

سعیمومیکنم مرسی از دعات ان شالله نی نی شماهم سالم وتپلیه همه منتظراهم دامنشون سبزبشه 🤲🙏

💜You,re just made to be mine💜
خدانکنه خاهری اگه حامله بودم خبرت مکنم تاپیک میزنم

ایشالله حامله ای دلم روشنه

من حاملگی قبلیم همش علایم پری داشتم بعد ۳ روز تاخیر بی بی مثبت شد ولی برام نموند سقط رفت بعد یکسال و ...

انشاالله کع حامله ای اگه بچع بود تاپیک بزن منم اد کن خوشحال میشم گلم

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤