2789

هزاران علت داره

از وسط سیکل ینی تخمک گذاری ب بعد تا قبل پریودی بخاطر تغییرات هورمونی ممکنه سینه تورم پیدا کنه سفت شه درد بگیره نوکش بخاره و ...

اگر خ استرس داری برو سونو سینه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هزاران علت داره از وسط سیکل ینی تخمک گذاری ب بعد تا قبل پریودی بخاطر تغییرات هورمونی ممکنه سینه تور ...

اره عزیزم امروز اخر دوره تخمک گذاریمه از اون میتونه باشه

دستتو بزار رو نوکش و بچرخون جلو اینه چک کن یجا سفت یا کلش ایا نوکش فرورفته هست یا نه پوست پرتقالی ش ...

نه ترش اینا ندارم فرو رفتگی اینا هم هیچی بکل سفت شده نه یکجاش گلم دردی چیزی هم ندارم

اره عزیزم امروز اخر دوره تخمک گذاریمه از اون میتونه باشه

اره ولی اگر دیدی ماه بعد هم دوباره این داستان تکرار شد برو جراح پستان 

خودتم با دس میتونی معاینه کنی

بزن نت معاینه پستان بت نشون میدع

من خودم دیروز رفتم سونو

نه ترش اینا ندارم فرو رفتگی اینا هم هیچی بکل سفت شده نه یکجاش گلم دردی چیزی هم ندارم

خب شاید بخاطر تغییرات هورمونی باشه هرچند هردوسینه باید معمولا سفت بشه

تاحالا سونو سینه رفتی؟ پلی کیستبک نیست سینه چپت؟ 

اره ولی اگر دیدی ماه بعد هم دوباره این داستان تکرار شد برو جراح پستان  خودتم با دس میتونی معای ...

ماه قبل نوکش سوزون سوزن شد ایندفعه هم اینجوری شده  تو خدای نکردع چیزیت نبود که تو هم علایم منو داشتی گلم

ماه قبل نوکش سوزون سوزن شد ایندفعه هم اینجوری شده  تو خدای نکردع چیزیت نبود که تو هم علایم منو ...

من خب توده دارم توو سینه م و باید چک شم

من یهویی رفته بودن سونو سه ماه پیش و درد داش اون ناحیه م و متوجه شدم

درکل کاری ب این دردا ندارم ولی هرخانم ۲۵سال ب بالا هرسال باید یک دور سونو سینه بشه

من خب توده دارم توو سینه م و باید چک شم من یهویی رفته بودن سونو سه ماه پیش و درد داش اون ناحیه م و ...

نه گلم من ۲۱سالمه  دکتر زنان رفته بودم به اون گفتم سوزن سوزن شدنشو گفت چیزی نیست نترس الان این یکی اینجوری شده خدا صحت بده گلم انشالله زودتر خوب بشی ممنون که راهنمایی کردی

یه ماموگرافی سونویی چیزی میخوای برو بعد نشون دکتر بده ببین چی میگه من دکتر نفیسی رو میشناسم جراح پس ...

خوب شدم گلم اون برای یروز بود بعدش خوب شدم الان هیچی نیست فداتم مرسی