2777
2789
عنوان

وای دیونه شدم

243 بازدید | 54 پست

برادرزادم ب دنیا اومده ۲۰ روزشه خیلی گریه میکنه  خواب درست حسابی ندارم همش سرو صدا شبا تا ۳ یا۴ بیدارم حواسم بهش باشه کارای خونه و ناهار شام درست کردن بهم فشار اورده مامانمم خسته میشه ب بچه رسیدگی میکنه خودمم کمر درد شدید گرفتم نمیدونم چرا بعد چن روزه عصبانیم غر میزنم 😕😂تو حاملگیشم نزاشتم دس ب سیا سفید بزنه الانم فشار کار و استرس رومه عصبی میشم حق ندارم؟همش ۲۱ سالمه باشگا میخوام برم وقت نمیکنم میگن بچه هس کجا میخوای بری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ک بدون دلیل گریه‌نمیکنه.یاشیرش‌کمه‌یا نفخ داره.اگ نفخ داره ب مامانش‌ بگو‌چیزای‌نفخ دار یمدت نخوره.من‌تاشش ماهگی دخترم‌پرهیز کردم

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
مگه مامانش کجاست؟

۱۰ روز موند رف کارم اونموقع زیاد شده بود ب خدا ناهار شام بده بهشون خونه رو تمیز کن حالا طبقه بالا بودنا ولی مهمون اینا میومد مجبور بودم تمیز کنم پذیرایی از مهمونا از اون روز کمرم داره میشکنههه