2821
2789
عنوان

حیوان خانگی

67 بازدید | 9 پست

سلام  شما حیوان خانگی دارید؟ چی دارید من عاشقشون هستم و انواع و اقسامشو داشتم الان به سرم زده برم عروس هلندی بگیرم. تجربشو داشتید؟نژاد های متفاوت دارن؟ خوبه؟ برای بلبل خرماهم میمیرم همین الانشم دوتا دارم دستی دستی ان قربونشون برم😍بیاین از تجربیاتتون بگید

الان 

یه گربه دارم یه سگ دارم با هشت تا عروس هلندی که چهارتا تخم گذاشتن با سه تا ماهی سگ های دیگه ام هم دست داداشمع

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان  یه گربه دارم یه سگ دارم با هشت تا عروس هلندی که چهارتا تخم گذاشتن با سه تا ماهی سگ های د ...

چقدر آرمان های منو گفتی😍😂سالم باشن الهی همیشه. عروس هاندی خوبه بگیرم ؟

وای خدا گربه😍 فنچ دستی هم میشه؟ دیدم خیلی خشکلن بعضیاش آدم دیوونشون میشن

مال ما تو خونه ول بودن 

بعد یه درخت مصنوعی مامانم داشت از این نخلا بود

توی اون برای خودشون لونه کرده بودن  

دستی که نمیشن 

خیلی کوچولوعن 

ولی خب خیلی قشنگن 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

چقدر آرمان های منو گفتی😍😂سالم باشن الهی همیشه. عروس هاندی خوبه بگیرم ؟

اره حیوون خوبیه

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
2823
2791
2779
2792