2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم خیلی ممنونم که دعام کردین 

خیلی محتاجم به دعا

استاتر اون تاپیکو قفل کرده بود نشد اونجا ازتون تشکر کنم 

ان شالله خدا قلبتونو شاد کنه بانو 💕🌹💕

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
سلام عزیزم خیلی ممنونم که دعام کردین  خیلی محتاجم به دعا استاتر اون تاپیکو قفل کرده بود نشد ا ...

سلام عزیزم

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله که بهترین ها براتون رقم بخوره و به هرچیزی که میخواین برسین

ممنونم عزیزم مرسی

خیلی اتفاقی امضاتون رو دیدم و به دلم افتاد که براتون دعاکنم نمیدونم چرا امشب قران میخونم و باز هم براتون دعامیکنم

سفارش داستان کوتاه و سناریوی کلیپ و رمان پذیرفته می شود
سلام عزیزم خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله که بهترین ها براتون رقم بخوره و به هرچیزی که میخواین برسین ...

ممنون گلم لطف کردی عزیزم الهی که خدا قلبتو شاد کنه🌹🌹🌹

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز