2777
2789
عنوان

درود بر حاتمی کیا ابروی سینمای ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فیلمای امریکایی میبینم ولی تاحالا ندیدم که به ایران توهین کنن حتی چندتا هم درمورد تاریخ ایران نوشتن خیلی قشنگ بود مث شاهزاده پارسی حتی تو گیم هم بهشون احترام میزارن 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
اونا مردمشون ( امریکا) جنبه دارن سریع جبهه نمیگیرن به کارگردانشون

این حرفتون توهین به مردم ایرانه.ایرانیا جنبه نداشتن تا حالا زنده نمونده بودن تو این اوضاع😑

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اصغر فرهادی فوق العاده است . بارها توی سینمای جهان برامون ابروداری کرده 

منم نگفتم بده

اتفاقا خیلی هم عالی بلده فیلم بسازه

اما ما رو داخل جهان بدبخت نشون میده

تاپیک های قبلی مال بنده نیستند
اونا مردمشون ( امریکا) جنبه دارن سریع جبهه نمیگیرن به کارگردانشون

خب یکی هم به قول خودتون بی جنبه که به هنر و فیلم های کارگردان کشورش احترام نمیذاره

حالا با هر نوع موضوعی

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

حاتمی کیا خودش بارها گفته که فیلم ساز حکومتی هشت و بودجه فیلم هاش از نهادهای دولتی تامین میشه. 

هیچ مشکلی هم با این قضیه نداره و خیلی ریلکس برخورد می‌کنه. 

دیگه تو چرا خودتو ناراحت می‌کنی؟؟

حاتمی کیا خودش بارها گفته که فیلم ساز حکومتی هشت و بودجه فیلم هاش از نهادهای دولتی تامین میشه.  ...

مصاحبه هاش رو بخون

اون با اوج همکاری میکنه نهاد غیر دولتیه

تاپیک های قبلی مال بنده نیستند
منم نگفتم بده اتفاقا خیلی هم عالی بلده فیلم بسازه اما ما رو داخل جهان بدبخت نشون میده

من هیچ وقت همچین حسی از فیلم های فرهادی نگرفتم. 

مسیله کلی فیلم های فرهادی روابط انسانی و موقعیتهای اخلاقی هست. تا الان فیلمی ازش ندیدم که هدفش به تصویر کشیدن فرهنگ و شرایط خاص زندگی ایرانیان باشه.