2777
2789
عنوان

بیا به راز دلم گوش بده

137 بازدید | 4 پست

سلام بچه خوبین میخام راز تو دلمو بهتون بگم از قبل تایپ شده منتظر بمونید سرعت اینترنت ها فرق می کنه خب ؛
من ۷ سال پیش تو سن ۱۵ سالگی دچار افسردگی خیلی حاد شدم انقد که ۵ بار خودکشی کردم و نمیمردم و البته الان میگم خدارو شکر من مجردم پدر و مادر سنتی و سختگیری دارم و به هیچ عنوان روانشناس رو نمی‌پذیرند آها اینم بگم که من در اثر مصرف زیاد انواع داروهای آرام بخش تو نوزده سالگی یه سکته رو رد کردم الان هم پدر و مادرم به همون اندازه اذیت میکنن ولی من دختر قوی شدم؛ آدم بی زبون مظلومی بودم و توسری خور چیزی که مامانم آرزوشو داره خودشم همینه  خلاصه که برخلاف تلاش زیادم برای درس خوندن به رتبه و دانشگاهی که خواستم نرسیدم و همینم شد اوج افسردگیم شما حساب کن من سه سال قبلش افسردگی داشتم که بخاطر سختگیریای خونواده م درمان نمی‌شدم من حتی تا دو هفته بعد ورود به دانشگاه گوشی نداشتم که آنلاین مشاوره بگیرم اینو بگم خانواده م برام انتخاب رشته کردم من حق دخالت نداشتم یه بار مشاوره تحصیلی رفتم اونم کجا؟پیش روانپزشکی که یه آدم دیوونه بود اون فهمید من چمه ب پدر و مادرم گفت ولی زیربار نمی‌رفتن گذشت و رفتم دانشگاه و وضعیتم حاد شد کاری پیش اومدو به مدت ۲سال رفتیم یه شهر دیگه و منم رفتم همون دانشگاهی که آرزوشو داشتم چه فایده که خوشحالم نمی‌کرد بازم وضعیتم خیلی بدتر شد یه روز یکی از همکلاسیام که دلسوزم بود و هنوزم دوسش دارم بی منت بعد از کلاس درسا رو بهم توضیح میداد گفتم تو مشکلت با روانشناس حل میشه دانشگاه هم داره برو و خودتو درمان کن کلاس نمون منم رفتم ببین مشاوره بدون اینکه یک کلمه گوش بده تمام و کمال حق رو میداد  به پدر و مادرم و بدتر از این تمام مشکلات زندگی منو منشی محترم میدونست دیگه دل و جرات داشتم

آدم بی درکی بود متوجه محدودیت های خانواده م نبود وضعیتم هر روز بد تر از قبل میشد رفتم پیش مشاور دیگه هنوز بعد ۵ سال باهاش حرف میزد یه فرشته زمینه  هر هفته دوبار میرفتم مشاوره و در کنارش پیش روانپزشکم با اون داروهای سنگینش میرفتم خانواده م فهمیده بودن اوضام خیلی خرابه مامان‌م سایم‌و با تیر میزد می‌گفت حق نداری بری پیش روانشناس داروامو قایم میکردم تو خواب حرف میزدم گربه میکردم خودمو میزدم بخاطر استرس و فشارهای زیادی که بهم وارد میشد ماه ها پریود بودم حتی مامانم نمیذاشت دکتر برم دزدکی میرفتم می‌گفت مردم چی میگن هر دکتری میرفتم خودش حرف میزد حتی خط. و نشون میکشید هرچیزی رو به دکترت نگو فک می‌کنه از کجا اومدی !! مشاوره انقد بهم کمک کرد که من تونستم رو پای خودم وایسم کلاس خیاطی و آشپزی و سالن داری سالن زیبایی میرفتم دانشگامو ول کردم دو ترم مشروط شدم بعدم انصراف دادم البته دلیل انصراف شکستگی فکم بود ولی خب آزاد شدم آرومتر شدم ولی بهتر نه چون هر روز با چالش ها ومشکلات جدید خونواده م بخاطر تغییر رفتارم مواجه میشدم تو همین حین برگشتیم شهر خودمون ولی من همچنان آنلاین صحبت میکردم دیگه داروهای خیلیی قوی مثل تریپتیزول،زيسپين،سرتالین،ترازودون وهوووو خیلی داروهای دیگه اثر نمی‌کرد

رفتم پیش یه مشاوره دیگه ایشون هیپنوتیزم میکرد و  باکمک مشاوره م قطعشون کردم البته کم‌ کم چون اینا اثر نمی‌کردن بعد اون حتی مشاوره م گفت از دست منم کاری برنمیاد دوماه نرفتم ولی بازم حالم بد بود برگشتم ایشونم از حرفشون عذرخواهی کرد من خیلی چیزا رو نمی‌پذیرفتم  و کوله باری از مشکلات رو داشتم به خودم اومدم دیگه خوب شدم درس خوندم و از راه دور و بار هزار پارتی گذراندم کاردانیمو گرفتم خیاطیو طراحی لباسمو ادامه دادم مامانم ۲ بار وسایل کارمو پرت زد ولی من دوباره رفتم خریدم هر روز بهتر و بهتر شدم که متاسفانه یکی از فامیلامون بهم دست درازی کرد نگم که هنوزم خوب نشدم ۳/۵ سال گذشته وتمام خواستگارامو ب همین دلیل رد میکنم مامان بابام میدونن تو همین گیرودار عاشق یه پسره شدم اولین تجربه م بود متاسفانه بازیم داد باز شکست خوردم بعد گذراندن اون دوره الان خودم دارم به خواسته هام میرسم همچنان خانواده نفهمی دارم ولی من دیگه اون آدم قبلی نیستم اونا واقعن من رو پذیرفتن و با تمام خط قرمزهام کنار میان البته مجبورم ولی دیگه دارو نمی‌خورم منم مدیریت مشکلات رو یاد گرفتم کاش خانواده با درکی داشتم ۷ سال از عمر نازنینم هدر نمیرفت من آدم بشدت درونگرایی هستم بینهایت ساکت بودم امکان نداشت کسی باید خونمون اینو به مامانم نگه اما الان آدم درونگرایی هستم اما شادم آرومم خوشحالم مزون آنلاین خودمو زدم دارم با تحصیلی و فاند گرفتن از ایران میرم با اینکه با تک تک موفقیتام خانواده م مخصوصا مادرم مخالفت شدید داشت و داره ولی من قویتر از همیشه هستم راجب دست درازی بگم خانواده م درکم نمیکنن و چون هیچوقت دروغ نگفتم حرفو همون موقع پذیرفتم درکم نمیکنن چون انتظار دارن ازدواج کنم و بچه دار بشم ولی من نمیتونم بچه ها من جاییم که تا شنبه آنتن ندارم مرسی که بودین میام سرفرصت جواب همتونو میدم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان