2777
2789
چن صاحب مجلس نیستی نه لباس ساده تر بهتره ضمنا سنت کمه این خیلی بلنده مناسب نیست 

خواهر عروسم، 

این و میشه هر قدی ک خواستی سفارش بدی و اینکه کوتاه دوس دارم خودم ، اما اگه بپوشم باید پاهام لخت باشه ، که واسه من امکان نیس و باید ساپورت بپوشم که در اون صورت م فورم لباس بهم میخوره 

هرچی خودت دوست داری همون خوبه اینجا نصف میگن خوب نصف بد کلا همچی همینجوریه هیچ چیزی توی دنیا نیست که نظر همه رو بگیره

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر عروسم،  این و میشه هر قدی ک خواستی سفارش بدی و اینکه کوتاه دوس دارم خودم ، اما اگه بپوش ...

اگه خواستی همین بگیری رو زمین  کشیده نشه بهتره واسه شما

مهربان باشیم   
خواهر عروسم،  این و میشه هر قدی ک خواستی سفارش بدی و اینکه کوتاه دوس دارم خودم ، اما اگه بپوش ...

خب کوتاه سفارش بده تا زانو یا بالا زانو الان پاییز زمستونه دیگه با بوت بلند گرچه بعضی ها دوس ندارن خاستم با حجابت کنم خب  و اینکه با خرید بوت هزینت بیشتر میشه اگر مشکل مالی نداری خوبه پیشنهادم:/