خانوما من باردارم و دکتر بهم استراحت نسبی داده و گفته زیاد فعالیت نداشته باش الان شب میخواد برام مهمون بیاد دوست همسرم با خانومش میاد و من اولین بار می بینمشون و میخوام فقط سالاد الویه با فلافل درست کنم به نظرتون زشته ؟؟؟ نه میتونم زیاد کار کنم و شرایطو براشون توضیح بدم و الانم فکر میکنم با خودشون چی میگن بار اوله میان خونمون
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه التماس دعا 😘🫂💋
تو فقط میخوای برنج خورشت درست نکنی،چون اینا پر زحمت تر هم هستن آخرش هم حرف میشنوی والا جلوی فامیل خودمونی هم نمیشه گذاشت به عنوان تنها غذا چه برسه به غریبه
ازبیرون بگیر . بزار شوهرت هم بفهمه برا زن حامله مهمون نیاره
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عزیزم الویه و فلافل اصلا مناسب نیست برا بار اول درست کنی یه کته بزار چن تیکه مرغم تو ماهیتابه رژیمی بزار خیلی راحتتره درست کردنش یا به شوهرت بگو از بیرون کباب بگیره