2777
2789
عنوان

شوکه از جنسیت

717 بازدید | 32 پست

دخترم ده سالشه.خیلی خیلی دوست داشتم خواهر داشته باشه.یه خواهر کوچکتر داشته باشه بیشتر به درد هم میخورن تا یه برادر کوچکتر!اونم با این اختلاف سن.دیگه تا همیشه تنها میمونه.خدایا شکرت ولی حکمت شو نمیفهمم.امروز فهمیدم بچه م پسره

مبارکه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

نمیدونم چی بگم خیلیا اگه جای شما بودن خوشحال میشدن که جنسشون جور شده هم دختر دارن هم پسر ولی خیلیی دیدم هرکی هرچی خواسته نشده من شوهرم دلش میخاس دومی پسر بشه ولش نشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک.مادر دختر بودنو تجربه کردی مادر پسر بودنم تجربه کن.

بچه هاتو جوری بار بیار بهم دیگه احترام بذارن فرقی نداره جنسیتشون چی باشه هوای همو داشته باشن نسبت بهم مسئول باشن حله

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

خوبه که الان یه برادر داره . اتفاقا خواهر برادر هایی دیدم اینقدر هوای همو دارن و با هم دوستن 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد