2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2583 بازدید | 93 پست

بچه ها من ماه پیش دوبار شدم یکی ۱۳مهر یکی هم ۲۳مهر.فک کنم عوارض واکسن بود تو عمرم دوبار نشده بودم درماه همون ی بارم بزور میشدم.جلوگیری سفت و سختی هم نداریم خیلی میترسم بچم دوتا داریم اصلا نمیخام.امروز هیچ علایم پری ندارم

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج سالونیم 

زنده باشه .من اولی ۳سالونیم دومی۴ماه ونیم دیگه هم بچه نمیخام ب هیچ وجه جلوگیری درست حسابی ندارم نمیدونم چ‌راهی غیر ک ان دوم و قرص خوبه دایمی باشه  از دستگاه گذاشتن هم چندشم میشه نمیدونم چ علطی کنم

زنده باشه .من اولی ۳سالونیم دومی۴ماه ونیم دیگه هم بچه نمیخام ب هیچ وجه جلوگیری درست حسابی ندارم نمید ...

همچنین گلای شماعزیزم خب اگه برات مهمه که بچه نیاری به همسرت بگو لوله هاشوببنده چون آقایون هروقت بخان دوباره میتونن بازش کنن 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
بچه ها من ماه پیش دوبار شدم یکی ۱۳مهر یکی هم ۲۳مهر.فک کنم عوارض واکسن بود تو عمرم دوبار نشده بودم در ...

حتماازعوارض واکسنه 

باران عزیزم چجوری حساب میکنی به منم یاد بده 

از بس اینجا توضیح دادم خستم شد 😂😂😂

خب عزیزم نگاه باران چند حرفه پنج حرفه بعد اگه برنامه تقویم صبا داری که اسونه تاریخ پاک شدنتو به عربی ببین چیه تو ربیع الاول هستش بعد ربیع الاول 9حرفه با 5حرف اسنت جمع میکنی میشع 14 دوباره 1و 4جمع کن میشه 5 جوابش اگه فرد دراومد پسره اگه زوج دراومد دختره 

خدایاشکرت
از بس اینجا توضیح دادم خستم شد 😂😂😂 خب عزیزم نگاه باران چند حرفه پنج حرفه بعد اگه برنامه تقویم صب ...

😘😘😘اها مرسی گلم 

همچنین گلای شماعزیزم خب اگه برات مهمه که بچه نیاری به همسرت بگو لوله هاشوببنده چون آقایون هروقت بخان ...

قبلا قول داده بود ولی الان اصلا اهمیت نمیده اصلا وقت نمیزارع