2777
2789
عنوان

ساس😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 24 پست
لباسشویی میشوره ولی این موجودات میچسبن به کرکای پتو واسه همین از بین نمیرن ما بادرجه بالا لباسشویی ش ...

آها. باشه عزیزم ممنون

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز با ساس چیکاز کردی؟؟ چیزی دور انداختی راسه وسایل چوبی باید اتیش زده بشه

نه عزیزم. والا خونه ما فکر کنم کم بود..از شرکت اومدن سمپاشی کردن.. دیگه بعد از اون ندیدیم خداروشکر

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
سلام میشه بگی بعد سمپاشی دوباره دیدی یا نه برای منم همینطوری شده استرس دارم اگه میشه جواب بدین

سلام.نه عزیزم.برا ما بعد سم پاشی دیگه ندیدم.البته اونی که اومد سمپاشی کرد گفت زود فهمیدین .زیاد درگیر نشده بودیم خداروشکر

سلام.نه عزیزم.برا ما بعد سم پاشی دیگه ندیدم.البته اونی که اومد سمپاشی کرد گفت زود فهمیدین .زیاد درگی ...

هفته پیش یک بار چندتایی دست پسرمو زد دیگه از اون موقع هیچ کدممونو نیش نزده ولی منم دو روز بعد گزش پسرم فقط ی دونه روی مبل همون شکل که شما دیدین دیدم ولی ی هفتس نگزیده

نمیدونم حالا چیکار کنم 

هفته پیش یک بار چندتایی دست پسرمو زد دیگه از اون موقع هیچ کدممونو نیش نزده ولی منم دو روز بعد گزش پس ...

سم کامن بخر بزن دور تا دور خونه و وسایل چوبیت.‌..تنها سمی هس ک روشون اثر داره..

سلام عزیزم میشه بگی به چه شرکتی زنگ زدی؟ 

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
سلام عزیزم میشه بگی به چه شرکتی زنگ زدی؟ 

سلام عزیزم.من از تو دیوار پیدا کردم..شرکت خاصی نبود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز