2777
2789
عنوان

توی 4 روز لاغری😐ممکن مگه

204 بازدید | 6 پست

توی تایپک قبلیم گفته بودم که بخاطر قرصی که میخورم چاق شدم و قرار جمعه برم جای یکی از دوستام گفتت تونسته 20سانت دور کمرش کم کنه😕زیادم چاق نیست که مثلا بگید وزنش زیاد بود کم کرده من باور کردم حرفش آخه یک هفته ندیدمش دیشب که دیدمش خیلی لاغر شده بود و واقعا ماشاالله داشت 

می‌گفت سه روز اول فقط یه وعده خورده گشنگم می‌شده میوه میخورده😕بعد 4 روز 20 سانت دور کمرش کم شده و الان توی این یه هفته واقعا لاغر شده

خودشم میاد میخونه تایپکم😅 یا اجازه خودش گفتم

بنظرتون خودم این کار کنم؟,😕

20 سانت خیلی زیاده هااااا 

بعدم اینطور رژیم ها چیزی جز آسیب نداره 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولن ک مطمئن باش بااین رژیم غیر اصولی یجاییش از کار میفته..کلیه ای..کبدی...صفرایی..

بعدم اونکه قرار نیست تا اخر عمرش فقط ی وعده میوه بخوره

وقتی دوباره ب حالت عادی برگشتو شروع کرد ب شام و ناهار خوردن وزنش از قبلشم بیشتر میشه

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!