2777
2789
عنوان

پانیک

191 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خوبین؟ اگه پنیک داشتین ورفتین مشاوره لطفا بگین که چی گفته بهتون  واقعا هزینه مشاور ندارم ۳۰ سالمه 

ممنون میشم کمک کنین 

البته پیش متخصص رفتم سیتولاپرام ۲۰ والپرازروم  دادمن حمله هام کنترل شده ولی همش رو ویبره ام وتپش قلب دارم انژیپول دکتر بهم داد

ممنون میشم هر تجربه ای دارین بگین🙏❤

ارزوی سلامتی

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

پانیک درمان نمیشه تا وقتی خودت بخوای و همت کنی 

من داشتم 

کلی دارو خوردم 

وقتی دیدم هیچ کدوم درمانم نمی کنه 

همه رو گذاشتم کنار 

اولین کاری که کردم از خونه زدم بیرون رفتم سر کار 

بعد فقط با آدم های شاد می گشتم و فیلم های خنده دار نگاه می کردم و اصلا به ذهنم اجازه نمی دادم سمت افکار منفی بره 

سریع حواس خودم رو پرت می کردم 

بعد از چند ماه رو به بهبود رفتم و اوکی شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمان ۱۰۰٪ پانیک تو طب اسلامی مصرف دمنوش سنبل الطیب میگن معجزه ی پانیک تا ۴۰ روز صبحا یک استکان و اینکه آلپروزلام مشکلی نیست اما داروهای دیگه اعصاب رو سعی کنید مصرف نکنید این دمنوش بعد یک هفته مصرف منظم کم کم اثرشو نشون میده پس صبور باشین

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
پانیک درمان نمیشه تا وقتی خودت بخوای و همت کنی  من داشتم  کلی دارو خوردم  وقتی دید ...

ترنم جان ممنون از راهنماییت حتما اینکارو میکنم ولی دارو رو نمیتونم چون درد قلب منو میکشه انشالله کم کم 

ولی ممنونم الهی همیشه سلامت باشی

ترنم جان ممنون از راهنماییت حتما اینکارو میکنم ولی دارو رو نمیتونم چون درد قلب منو میکشه انشالله کم ...

خواهش میکنم عزیزم 

ورزش هم خیلی می تونن بهت کمک کنه 

راستش پانیک اگر باورش نکنی همین فردا از بین می‌ره 

یعنی چون باورش می‌کنی هستش 

اگر وقت حسش کردی حواس خودت رو پرت کنی از بین می‌ره