2777
2789
عنوان

وارد به گوشی بیان

834 بازدید | 36 پست

کسی که جیمیل داشته باشه به چه چیزهایی میتونه دسترسی پیدا کنه ؟🤔

شیرها ادعا می کنند سلطان جنگلند و ببرها قوی ترین حیوان روی زمین هستند ، اما خنده‌ام می گیرد وقتی می بینم که به دستور یک دلقک در سیرک بالا و پایین می پرند . . . اما گرگ ها " رام "نمی شوند . . . برای همین است که " بازی با گرگ ، مرگ است . . . " همیشه . . . در برابر سختی های زندگی " گرگ " باش . 
به چیزای زیادی

مثلا چی عزیزم ؟ میشه بدونم ؟ 

شیرها ادعا می کنند سلطان جنگلند و ببرها قوی ترین حیوان روی زمین هستند ، اما خنده‌ام می گیرد وقتی می بینم که به دستور یک دلقک در سیرک بالا و پایین می پرند . . . اما گرگ ها " رام "نمی شوند . . . برای همین است که " بازی با گرگ ، مرگ است . . . " همیشه . . . در برابر سختی های زندگی " گرگ " باش . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم :|جان؟

یعنی جیمیلت دست کس دیگه ای باشه ، چی میشه؟ 

به همه آنچه هست و نیست😁منظورت چیه؟!منظورت اینه ک گوشی وصل باشه ب جیمیل؟!اینطوری تموم اطلاعاتت ذخیره میشه اون تو برای موقعی ک گوشی ریست میشه میتونی بک آپ بگیری از جیمیل انگار ن انگار چیزی شده تموم گالری و مخاطبا و همه چی

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
به همه آنچه هست و نیست😁منظورت چیه؟!منظورت اینه ک گوشی وصل باشه ب جیمیل؟!اینطوری تموم اطلاعاتت ذخیره ...

یعنی حتی گالری و پیام و مخاطب هم میتونه دسترسی داشته باشه ؟ 

مثلا چی عزیزم ؟ میشه بدونم ؟ 

تاپیکای قبلیت رو خوندم عزیزم

چرا ایمیل رو از روی گوشیت پاک نمیکنی؟؟

اونو پاک کن و یکی جداگانه برا خودت بساز

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

هر کاری که با اون جیمیل انجام دادید

مثلا پیج هایی که باهاش ساختید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
یعنی حتی گالری و پیام و مخاطب هم میتونه دسترسی داشته باشه ؟ 

آره دیگه..اگه خودت دسترسی داده باشی ب جیمیل میتونه در غیر این صورت خیر..خب رمزتو عوووووض کن یا اینکه دسترسی گوشیتو قطع کن دیگه مشکلی نیست

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
تاپیکای قبلیت رو خوندم عزیزم چرا ایمیل رو از روی گوشیت پاک نمیکنی؟؟ اونو پاک کن و یکی جداگانه برا ...

اره عزیزم دوباره تاپیک زدم هر کار کردم نتونستم اکانت جیمیلمو پاک کنم ، جیمیلمو کس دیگه ای واسم ساخته . . . متاسفانه بلد نیستم و هر کار کردم نشد 😔🥴

اره عزیزم دوباره تاپیک زدم هر کار کردم نتونستم اکانت جیمیلمو پاک کنم ، جیمیلمو کس دیگه ای واسم ساخته ...

خیلی راحته سرچ‌کن تو گوگل بهت یاد میده

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور