مادرم مریضه و خونه خواهرمه. رفته بودم اونجا. خواهرم گفت خسته است و شوهرش ماشین روشن کرد بردش بیرون. من اومدم خونه. شوهرم حتی نپرسید حال مادرم چطوره. پسرم داشت گریه میکرد. اونم کلی استرس بهم داد.
.
عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
اون سری داشتم سوپ درست میکردم که خودمون شام بخوریم. یه ظرف کوچیکم برای مادرم ببرم. ولی نذاشت. گفت اجازه ندارم از بار خونه چیزی ببرم. در صورتیکه مادرم پول همه چیز رو حساب میکنه. این بار مادرم بهم گفت براش مرغ اب پز ببرم. منم خودم رو زدم به اون راه. میدونم شوهرم راضی نیست.
عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون سری داشتم سوپ درست میکردم که خودمون شام بخوریم. یه ظرف کوچیکم برای مادرم ببرم. ولی نذاشت. گفت اج ...
اشکم در اومد. به حرف شوهرت گوش نده تو از اون زندگی ۵۰ درصد سهم داری ، مادرته که تورو بدنیا اورده اگه بنیره تو حسرت اون کاسه سوپی که میتونستی یواشکی ببری و تبردی میمونی و میمیری
نمیداشت برم بیمارستان. وقتی هم خودش میگفت مثلا ساعت ۴ . یه کاری میکرد و بهانه ها و بحث های بیخود که سر ساعت نرم . همیشه دیر میرفتم . گاهی هم اصلا نمیرفتم.
از اون طرف خانواده ام هم انتظار دارن. اخر به مادرم گفتم اگر میخواین جدا شم ازش. گریه اش گرفت.