2821
2789
عنوان

بارداری😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 52 پست
خو یدونه دارم دیگه.  فعلا نمیخام🤦🏻‍♀️

بزار بیاااد بابااااا یه دونه چیه اخه😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا نمیشی منکه 5ساله طبیعی جلوگیری کردم الانم یکساله زایمان کردم تو این یکسالم طبیعیه بوده

همهک یکی نیستن من با وحود قرص جلوگیری و کاندوم باردار شدم

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
نه بابا نمیشی منکه 5ساله طبیعی جلوگیری کردم الانم یکساله زایمان کردم تو این یکسالم طبیعیه بوده

توام بعضی وقتا شک میکنی... یا از این استرسا میگیری 🙁🙁🤦🏻‍♀️

ااااااانقد سختی کشیدم ک ب این زودیا نمیخام... میخام نفسسسسس بکشم یکم! اگ این استرسا بذارن، 😂😂😂

😂😂😂بزا دوتا باهم بزرگ شن یبار نفس بکش بسه😂✌️

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
توام بعضی وقتا شک میکنی... یا از این استرسا میگیری 🙁🙁🤦🏻‍♀️

نه اصلا 6ساله تا حالا یکبار شک نکردم😁😁😁

اگه شوهرم خودش شک کنه میگه ی ارژانسی بخور وگرنه خودم تا حالا شک نکردم

اینم فکر خوبیه... ولی با برنامه ریزی باشه بهتره... کلا ناخواسته ی جوریه بنظرم 😅😅

من یه بچه دارم کلا غونم یهو دیدم یک ماهو نیمه باردارم،،اونم اگه تهوع نمیگرفتم اصلا تا ماه بعد متوجه نمیشدم😂😂😂😂

کاندوم پاره شده بود؟!  قرص و کی خوردی؟! بلافاصله؟

قرص اورژانسی نه ال دی کلا میخوردم برا حلوگیری ..نمیدونم کاندوم پاره بود یا ن حتما پاره بوده ک شدم دیگ🤦‍♀️

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز