2821
2789
عنوان

بارداری😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 52 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه بابا نمیشی منکه 5ساله طبیعی جلوگیری کردم الانم یکساله زایمان کردم تو این یکسالم طبیعیه بوده

منم دو سال طبیعی جلوگیری کردم بعد زایمانم هم دو سال طبیعی جلوگیری کردم ولی وقتی پسرم دوسال و سه کاهش شد خدا خواسته باردار شدم جلوگیری طبیعی احتمال بارداری توش زیاده بهتره یا از کا ن دوم استفاده بشه یا قرص بخوره 

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

منم دو سال طبیعی جلوگیری کردم بعد زایمانم هم دو سال طبیعی جلوگیری کردم ولی وقتی پسرم دوسال و سه کاهش ...

قرص که اصلا نمیخورم چون خیلی خیلی عوارض داره 

همسرمم خیلی خیلی حواسش هست حتی اگه یک ذره ای شک کنه میگه ی قرص ارژانسی بخور که شاید هر 2سال یک بار شک کنه

5سال طبیعی جلوگیری کردم که اقدام به بارداری کردیم باردارشدم

بعد زایمانمم الان یکساله که باز طبیعی جلوگیری میکنم

همسرم اصلا به کان دوم اطمینان نداره میگه اگه ی وقت سوراخ باشه نفهمم که بدتره""بخاطرهمینه 6سال طبیعی جلوگیری میکنیم

قرص عوارضش فقط واسه خانمه هورمون های بدنو بهم میریزه تا حالا اصلا نخوردم قرص جلوگیری

قرص که اصلا نمیخورم چون خیلی خیلی عوارض داره  همسرمم خیلی خیلی حواسش هست حتی اگه یک ذره ای شک ...

کی گفته هورمون رو بهم میریزه؟ هیچ دکتری حرف شما رو تایید نمیکنه اون قرص اورژانسیه که بسیار خطرناکه و قرص ال دی که هر وقت دلت خواست بخوری ضرر داره ولی خانما وقتی پریودشون بهم می‌ریزه دکتر بهشون قرص ضد بارداری میده تا منظم بشن آگه مضر باشه که نمیدن

کی گفته هورمون رو بهم میریزه؟ هیچ دکتری حرف شما رو تایید نمیکنه اون قرص اورژانسیه که بسیار خطرناکه و ...

من میگم بهم میریزه"چون 5سال پیش کیست تخمدان گرفتم دکتربه مدت ۳ماه بهم قرص ضدبارداری داد گفت بخور کیستت رفع شد"قرصو که خوردم هم خشکی واژن گرفتم هم جفت سینه هام از داخل درد میگرفت که به دکترم گفتم گفت قطع کن از عوارض قرصه دیگه نخور

حتما برای شما عوارض نداشته بدن هر کس فرق میکنه

من میگم بهم میریزه"چون 5سال پیش کیست تخمدان گرفتم دکتربه مدت ۳ماه بهم قرص ضدبارداری داد گفت بخور کیس ...

بله بدن هرکسی فرق می‌کنه منم از تجربه بقیه دارم میگم جاریم و اطرافیان سالیان سال خوردن و مشکلی نداشتن شما به قرص عوارض نشون میدی و رو اکثر افراد تاثیر بدی نداره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز