2821
2789
عنوان

دودلی..دوراهی

171 بازدید | 39 پست

بچه ها من مراسم نامزدی نگرفتم..بله برون واینا هم‌نگرفتم..

وبه جاش یه عقد خوب گرفتم توتالار با فیلمبردار وعکاس وآتلیه وآرایشگاه وشام وخلاصه خوب بود بامهمونای تقریبا ۲۰۰تا..

حالا دودلیم‌نمیدونیم بریم‌ماه عسل یاعروسی بگیریم..

ازاون جهت که هردومذهبی هستیم اگه بنا به عروسی باشه میخوایم ساده باشه...ولی نمیدونیم کدوم بهتره..

مادربزرگم میگه توشرایط بیماری واینکه هرکدوم ازفامیل تویه شهرن  وخدای نکرده هرکدوم ازراه دوربیان ومریض بشن خیی ناراحت کنندست عروسی نگیری بهتره دخترم..بانظرش موافقم‌ولی ازطرفی همچنان دودلم

دیگه یه مراسم داشتی خودتو اذیت نکن

ولی بستگی به خودت داره

ببین اگر واقعا دلت میخواد بگیر که بعدا حسرت نشه بعد سرکوفت نزنی.

خوشحالی یعنی:دماغتو با لباس عشقت پاک کنی. چیه؟!خب من اینجوری خوشحالم ..به خودشم گفتم گفت اشکال نداره :)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیگه یه مراسم داشتی خودتو اذیت نکن ولی بستگی به خودت داره ببین اگر واقعا دلت میخواد بگیر که بعدا ح ...

دقیقا ازهمین‌میترسم که بعدا سرکوفت بزنم به بنده خدا..

ولی هرچه قدر فکر میکنم نمیدونم...

میتونی لباس عروس کرایه کنی با ارایش و عکس و اتلیه و یه جشن خودمونی، فرداش برو ماه عسل

آخه مشکل دقیقا اینجاست که ما فامیلای خودمونیمون به شدت زیادن...

لباس عروس بپوشم بعد یه جوری نمیشه؟؟..

خب هدف پوشیدن لباس عروسه دیگه که فردا حسرت نباشه تو دلت

از اون لباس عروسای جنع و جور که شبیه لباس باربی ان بپوش زیاد دنباله دارو .... نباشه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

من بااینکه عقدمم توی کرونا بود و محضری بود و دعوتی نداشتیم 

بازهم عروسیم رو در حد دوخانواده گرفتیم ، لباسمم لباس قرمالیته بود ، اتلیه هم رفتیم

و قرار گذاشتیم سالگرد رو تالار بگیریم 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠