2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله یبار سال پیش یبارم امسال باردارم بودم  از مادرشوهرم ومادرم گرفتم😐

ای بابا

من میترسم مامانم بگیره

الان از دیروزه سوزش کلو دارم با ابریزش بینی

تست ندادم چون تازه علایمم شروع شده ممکنه منفی نشون بده

ای بابا من میترسم مامانم بگیره الان از دیروزه سوزش کلو دارم با ابریزش بینی تست ندادم چون تازه علا ...

مامانتون کروناش مثبته؟

اگه دیدی واین علائم وداری مطمئن باش کروناس وخودتو قرنتینه کن تا میتونی مایعات مصرف کن وابمیوه طبیعی واب هویج وسوپ بخور حتما دمنوش زنجبیل و دارچین با نبات برامن خیلی موثر بود واینکه تو طول روز حتما از قطره بینی استفاده کن واب نمک قرقره کن وحتما استراحت کن ان شاءالله که چیزی نمیشه 

مامانتون کروناش مثبته؟ اگه دیدی واین علائم وداری مطمئن باش کروناس وخودتو قرنتینه کن تا میتونی مایعا ...

من این علایمو دارم کادر درمانم

نگرانم مامانم ازم بگیره

کلی رو حقوقم حساب کردم کم نکنن😂

بیشتر نکران اینم

مامانتون کروناش مثبته؟ اگه دیدی واین علائم وداری مطمئن باش کروناس وخودتو قرنتینه کن تا میتونی مایعا ...

من اصلا بدن درد و سردرد ندارم از دیروز که شروع شده

فقط گلوم خشکه و ابریزش بینی و عطسه هست

من این علایمو دارم کادر درمانم نگرانم مامانم ازم بگیره کلی رو حقوقم حساب کردم کم نکنن😂 بیشتر نکر ...

ایشالا تنتون سلامت باشه وواقعا خسته نباشین 

براتون دعا میکنم که کرونا نباشه فقط خیلی مواظب باشین

من اصلا بدن درد و سردرد ندارم از دیروز که شروع شده فقط گلوم خشکه و ابریزش بینی و عطسه هست

منم بار دوم که کرونا گرفتم چون زود فهمیدم وبیشتر حواسم بود بخودم بخاطر بارداریم سخت نبود اصلا البته اینم بگم هرروز تحت نظر دکتر بودم وسرم تقویتی میگرفتم