fatojoni مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1393 عنوان بچه ها میشه سر لوله.... 147 بازدید | 13 پست بچه هاجون یه سوال دارم بنظرتون سر لوله بخاری رو توری آهنی بزارم بعد نصب کنم اتفاقی پیش نمیاد؟برای جلوگیری از ورود سوسک به خونمون میگم چشمای👀توقشنگ ترین سیاهی سرنوشتمه😍😍میشه گفت قلبمو برداشتی وخودت نشستی جاش❤❤ 1400/08/13 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7490 سوسک تو بخاری داغ اخه میاد چیکار😒🤔 نکن خودتون را میکشید از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
roshanaaaaa عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12207 بزار عزیز مشکلی نداره ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
roshanaaaaa عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12207 سوسک تو بخاری داغ اخه میاد چیکار😒🤔 نکن خودتون را میکشید ۲۴ ساعت ک بخاری روشن نیس ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
mrsmm عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 10802 نمیدونمشرکت گاز پشتیبانی اینا ندارن ازشون بپرسی؟؟؟ لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |
fatojoni مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1393 بزار عزیز مشکلی نداره عه تاحالا دیدی یا شنیدی ؟؟خطر نداره؟ چشمای👀توقشنگ ترین سیاهی سرنوشتمه😍😍میشه گفت قلبمو برداشتی وخودت نشستی جاش❤❤
fatojoni مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1393 نمیدونم شرکت گاز پشتیبانی اینا ندارن ازشون بپرسی؟؟؟ او😯 راس میگیا فردا زنگ بزنم بپرسم آخه چجوری حالیشون کنم من چی میگم🤣 چشمای👀توقشنگ ترین سیاهی سرنوشتمه😍😍میشه گفت قلبمو برداشتی وخودت نشستی جاش❤❤
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7490 ۲۴ ساعت ک بخاری روشن نیس والا سوسک بیاد ی جیغ بزنیم بهتره تا کار خطرناک بکنیم ... از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
fatojoni مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1393 والا سوسک بیاد ی جیغ بزنیم بهتره تا کار خطرناک بکنیم ... آخه میان توخونه زندگی آدم تخم میکنن دیگه خونمون میشه سوسک دونی چشمای👀توقشنگ ترین سیاهی سرنوشتمه😍😍میشه گفت قلبمو برداشتی وخودت نشستی جاش❤❤
roshanaaaaa عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12207 عه تاحالا دیدی یا شنیدی ؟؟خطر نداره؟ ما همیشه سر دودکش رو پشت بودم رو توری میزاریم حالا پارچه ای یا فلزی فرق نداره چون دقیقا ما هم سابقه سوسک داریم ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
roshanaaaaa عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12207 ما همیشه سر دودکش رو پشت بودم رو توری میزاریم حالا پارچه ای یا فلزی فرق نداره چون دقیقا ما هم سابقه ... پشت بوم ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
roshanaaaaa عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12207 والا سوسک بیاد ی جیغ بزنیم بهتره تا کار خطرناک بکنیم ... خطرناک نیس گلم ما ی عمره اینکارو میکنیم توری میزنیم مسدودش ک نمیکنیم کامل ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
fatojoni مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1393 خطرناک نیس گلم ما ی عمره اینکارو میکنیم توری میزنیم مسدودش ک نمیکنیم کامل آخه از دودکش بالانمیگم از داخل خونه میگم اونجایی که لوله بخاری رو وصل میکنن اونجا بزنم اشکال نداره؟ چشمای👀توقشنگ ترین سیاهی سرنوشتمه😍😍میشه گفت قلبمو برداشتی وخودت نشستی جاش❤❤
roshanaaaaa عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12207 آخه از دودکش بالانمیگم از داخل خونه میگم اونجایی که لوله بخاری رو وصل میکنن اونجا بزنم اشکال نداره؟ نمیدونم با از بالا گزاشتیم عزیزم ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚