2777
2789
عنوان

افتادن ناف

605 بازدید | 32 پست

سلام 

بهم گفتن بعد تصادفی که کردم نام افتاده 

ولی دکتر طب سنتی گفته رفتم دکتر گوارش گفتم گفت این چیزا چرت و پرته ولی میگن هم لگنم دررفته هم نام افتاده 

منم میترسم برم بنظرتون درسته؟کسی اینجوری بوده؟

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

عزیزم یه مدت اگه یه مُهر نماز گرد و بزرگ داری بذار رو نافت و محکم با یه شال یا روسری بزرگ محکم ببند به طوری که رو نافت شال رو گره بزنی

یه مدت بذار بسته باشه ببین حالت چطوری میشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ناف افتادن چرت نیست یه رگیه که به خاطر ترس شدید یا بلند کردن چیز سنگین تو شکم جابه‌جا میشه و بهش میگن ناف افتادن

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

اگه وسط باشه یعنی درست تو ناف نبض نمیزنه یا اگه بزنه همون وسط میزنه ولی اگه سمت چپ یا راست بیفته دست بذاری قشنگ مشخصه، سفته و نبض میزنه با مالش اون قسمت میتونی بیاریش سر جاش

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
ناف افتادن چرت نیست یه رگیه که به خاطر ترس شدید یا بلند کردن چیز سنگین تو شکم جابه‌جا میشه و بهش میگ ...

پس من برم جا بندازم؟

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
اگه وسط باشه یعنی درست تو ناف نبض نمیزنه یا اگه بزنه همون وسط میزنه ولی اگه سمت چپ یا راست بیفته دست ...

نبض وسطش نداشت ولی یادم اون ماساژوره دست به نافم زد بالاش نبض داشت

اگه وسط باشه یعنی درست تو ناف نبض نمیزنه یا اگه بزنه همون وسط میزنه ولی اگه سمت چپ یا راست بیفته دست ...

ببخشید اولشو خوب توضیح ندادم

عزیزم یه مدت اگه یه مُهر نماز گرد و بزرگ داری بذار رو نافت و محکم با یه شال یا روسری بزرگ محکم ببند ...

پس برم جا بندازم اخه میگفت باعث سقط میشه منم میترسم واقعا لگن درد دارم سونو دادم مشکلی نبود و دکترم میگه دیسک کمر نداری

نبض وسطش نداشت ولی یادم اون ماساژوره دست به نافم زد بالاش نبض داشت

خودتم میتونی دست بذاری قشنگ متوجه میشی که افتاده یا نه

خودتم میتونی دست بذاری قشنگ متوجه میشی که افتاده یا نه

الان دست گذاشتم وسطش نبض نداره ولی بالاش چرا وقتی فشار میدم 

پس برم جا بندازم اخه میگفت باعث سقط میشه منم میترسم واقعا لگن درد دارم سونو دادم مشکلی نبود و دکترم ...

بارداری؟

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
خیلیا داغونن میان پیش مادرم نافشونو میگیره سرحال میشن بلند میشن میرن.... حقیقته شک نکن

پس میرم پیش یکی که برام جا بندازه مشکل گوارشی هم یکم دارم 

بارداری؟

نه ولی میخوام اقدام کنم برای بارداری