چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
ناف افتادن چرت نیست یه رگیه که به خاطر ترس شدید یا بلند کردن چیز سنگین تو شکم جابهجا میشه و بهش میگن ناف افتادن
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
اگه وسط باشه یعنی درست تو ناف نبض نمیزنه یا اگه بزنه همون وسط میزنه ولی اگه سمت چپ یا راست بیفته دست بذاری قشنگ مشخصه، سفته و نبض میزنه با مالش اون قسمت میتونی بیاریش سر جاش
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
اگه وسط باشه یعنی درست تو ناف نبض نمیزنه یا اگه بزنه همون وسط میزنه ولی اگه سمت چپ یا راست بیفته دست ...
ببخشید اولشو خوب توضیح ندادم
نبض وسطش نداشت ولی یادم اون ماساژوره دست به نافم زد بالاش نبض داشت
خودتم میتونی دست بذاری قشنگ متوجه میشی که افتاده یا نه