2789
عنوان

شیاف گلیسیرین

11364 بازدید | 16 پست

سلام خانوما شیاف گلیسیرین عذر میخوام مدفوع رو نرم می‌کنه یا مسهله؟ چون من همورویید و شقاق دارم و بعد از زایمانم بخاطر بخیه هام میترسیدم دفع کنم اما یه بار دیگه بهم فشار اومد که همون باعث زخم و خونریزی شد.. الان پشتم درد داره نمیخوام مسهل استفاده کنم که دردم بیشتر بشه و دوباره زخمش بدتر بشه..می‌خوام مطمین بشم این شیاف نرم می‌کنه و مثل آدم عادی میرم اجابت مزاج میکنم؟؟

یکم دیر آب میشه

اگه خیلی میترسی چند تا پماد بزن هم شیاف گلیسیرین کن هم پماد آد که هیلی چریه بزن هم شیاف استامینوفن کودکان بزار

مسهل نیستن فقط باعث میشن زخم نشه

یه چیز دیگه اگه میخوتی شکمت راحتتر کار کنه زیتون شکسته بخور  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوای دردته عزیزم

عزیزم یعنی شما مطمئنی که مسهل نیس؟ خیالم راحت باشه که فقط ملینه و نرم کننده؟...این روزا واقعا درد بدی کشیدم درد زایمان از این بهتر بود برادهمین خیلی مرددم و سوال میپرسم....هنوزم میترسم برم دستشویی... پس با خیال راحت استفاده کنم؟؟

عزیزم یعنی شما مطمئنی که مسهل نیس؟ خیالم راحت باشه که فقط ملینه و نرم کننده؟...این روزا واقعا درد بد ...

آره باعث میشه هم شل بشه و هم سور بخوره

ساعت شنی به من  یاد  داد  باید خالی  شوی  تا پُر کنی  دلی  را
سلام عزیزم شما شیاف گلیسیرین براتون کار ساز بود زخم شقاق و هموروئیدتون خوب شد ؟؟؟؟خواهش میکنم جواب ب ...

سلام عزیزم نه گلیسیرین درمان کننده همورویید نیس.. فقط باعث میشه شکم کار کنه خیلی هم میسوزونه.. و اینکه برای من چون نرم بود و منم همورویید داشتم من اصلا نتونستم بفرستمش داخل.. الکی خریدم

هنوزم هموروئید دارید

بله... البته درمان نکردم... خیلی تنبلم... شنیدم دود عنبرنسارا جمعش میکنه... به جای جراحی هم شنیدم زالو بندازی جمع میشه... البته خالی میکنه گوشت اضافه رو و یه پوست مرده میمونه تا جاییکه اطلاع دارم... یه گیاهم توی عطاری هس که اسمش یادم نیس متاسفانه... روزی بیست دقیقه بشینی توی جوشونده اون گیاه شنیدم جمع می‌کنه... ببخشید اضافه گویی کردم

بله... البته درمان نکردم... خیلی تنبلم... شنیدم دود عنبرنسارا جمعش میکنه... به جای جراحی هم شنیدم زا ...

سلام عزیزم منم بواسیر گرفتم یه زائده هم ازم زده بیرون خیلی ناراحتم امشب به دکترم گفتم برام شیاف گلیسیرین نوشت از امشب استفاده کنم. خیلیم میترسم میگم شاید درد داشته باشه

سلام عزیزم منم بواسیر گرفتم یه زائده هم ازم زده بیرون خیلی ناراحتم امشب به دکترم گفتم برام شیاف گلیس ...

خیره انشالله... تا جاییکه من میدونم این شیاف برای کار کردن شکمه.. انشالله که به کار شما بیاد و برات سازگار یاشه 

سلام عزیزم منم بواسیر گرفتم یه زائده هم ازم زده بیرون خیلی ناراحتم امشب به دکترم گفتم برام شیاف گلیس ...

ولی شما برای اینکه بیرون زدگیت بدتر نشه نزار دوباره یبوست بگیری و معذرت میخوام زور نزن بزار خودش هر وقت اومد..چیزای ملین هم بخور... توی کامنتای قبلی هم گفتم با طب سنتی شاید قابل درمان باشه دوس سه تا روش گفتم بازم تحقیق کن