... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا پریودم یا سینوسام عفونت کرده یا بیکار نیستم..فردا قسمت بشه میرم برکت میزنم
مثل من
... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
من زدم ولی اومدم ببینم کسایی که نزدن چه دلیلی دارن البته به جز باردارها و کسایی که ممنوعیت پز ...
باردارها ممنوعیت ندارن
همین الان یه تاپیک کل خانواده با وجود دو دوز واکسن شدید گرفتن
البته برای کسایی که رعایت میکنن وگرنه اگر رعایت نمی کنن عوارض خود کرونا بیشتر از واکسنشه
والا به جرات میتونم بگم کسی مثل ما رعایت نکرده ولی تابستون گرفتیم
هر وقت هم علایم دارم میرم دکتر میگم اخه من که جایی نمیرم کسی نمیاد پیشمون دکتر میگه لازم نیست تو بری بیرون اون خودش میاد