2777
2789

من یه دوز زدم 

یکماه از تاریخ دومی گذشته جور نشده بزنم 

فکر کنم دیگه فایده ای نداره 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا پریودم یا سینوسام عفونت کرده یا بیکار نیستم..فردا قسمت بشه میرم برکت میزنم

مثل من 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

من زدم  ولی اومدم ببینم کسایی که نزدن چه دلیلی دارن البته به جز باردارها و کسایی که ممنوعیت پز ...

باردارها ممنوعیت ندارن

همین الان یه تاپیک کل خانواده با وجود دو دوز واکسن  شدید گرفتن 

من زدم  ولی اومدم ببینم کسایی که نزدن چه دلیلی دارن البته به جز باردارها و کسایی که ممنوعیت پز ...

من میخواستم بزنم 

کرونا داشتم 

الان یکی منو برده تو یه کانال

تمام کسایی که براثر واکسن فوت شدن رو زده همه چیشونو 

ایست قلبی کردن 

ترسیدم😿

مثل من  منم سینوسام عفونت میکنه عفونت کنه نمیشه زد؟

چرا میشه زد..من آموکسی کلاو میخورم پاک سر گیجه میگیرم..تا حالا هم کرونا نگرفتم میترسیدم واکسن بزنم خیلی اذیتم کنه

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
البته برای کسایی که رعایت میکنن  وگرنه اگر رعایت نمی کنن عوارض خود کرونا بیشتر از واکسنشه

والا به جرات میتونم بگم  کسی مثل ما رعایت نکرده  ولی تابستون گرفتیم 

هر وقت هم علایم دارم میرم دکتر میگم اخه من که جایی نمیرم  کسی نمیاد پیشمون دکتر میگه لازم نیست تو بری بیرون اون خودش میاد