chris_fo مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 816 عنوان تو خونمون همش پر از موهای ریز فر میشه، دلیلش چیه؟ 605 بازدید | 16 پست سلام همش کف خونمون پر از موهای ریز ریز (انداز ابرو )میشهفر هم هستن، این موها مال بدن هیچ کدوممون نیستکسی میدونه از کجا میان؟؟؟؟؟ 1400/08/12 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
____بریتنی__ عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3980 موی زاید هس خب در سرم دختر پیری عصبی می رقصد شهر بر روی سر من عربی می رقصد این جهان با همه دغدغه هایش دارد روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 یکی خودشووسط خونه اصلاح کرده وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
_neginam_ عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 1899 موی زائد پاهای شوهرت🤣 🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
dokhtarebaba1382 عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 1216 شاید پرز فرشع حیون خونگی ندارین تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️ خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
chris_fo مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 816 یکی خودشووسط خونه اصلاح کرده نه بابا هرروز اخه؟؟؟ الان چند ماهههمش جارو میکنمخستم کرده
مروارید۹۹ عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 8170 شوهرمن بدنش پره موهست ماهی یبارکل بدنشومیزنه اگه نزنه کل خونه میشه موی ریز فر
chris_fo مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 816 موی زائد پاهای شوهرت🤣 🤣🤣🤣موهای پاش بلندتره اخهشک کردم به پاهاش ولی نه اون نیست
_neginam_ عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 1899 🤣🤣🤣موهای پاش بلندتره اخه شک کردم به پاهاش ولی نه اون نیست نه همونه چون فر شده فک میکنی کوتاهه 😅 🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
chris_fo مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 816 شوهرمن بدنش پره موهست ماهی یبارکل بدنشومیزنه اگه نزنه کل خونه میشه موی ریز فر ینی واقعا از موهای بدن همسرت بوده؟؟؟ من همش میترسم نکنه جن باشه
آذرمادرغزل عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 3438 منم این مشکلو داشتم مجبورشدم خونه رو فرش کنم و قید سرامیک بزنم..حالا هروقت برم دستشویی باید یه دور کامل آب بگیرم..نمیدونم چرا انقد میریزه تموم نمیشه سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
ماهصنم22 عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 4019 ینی واقعا از موهای بدن همسرت بوده؟؟؟ من همش میترسم نکنه جن باشه جن موهاش نمیریزه که مثل ما بدبخت نیست کاربری ۲ نفره