2777
2789
عنوان

شپش😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 31 پست

فایده ندارع اینا رشک بمونه بعد چندروز بازمیشن.

برو داروخونه محلول وشامپو اسپری البسه رو بگیر و شونه شپش.محلول بزن و حستبی با شونه ضدشپش شونه بزن بعد نیم ساعت با شامپوش بشوز و بعد اتو نو بزنن برات تا ۷روز اینکارو کن وبعد حتما رو تمام وسایل که به سر مربوطه اسپری روبزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب یعنی الان هنوزم شپش دارم ؟اخه سرم رو دیدن گفتن پاکه

ببین خارشش نا چن وقت هست و اینکه بااین کارایی ک کردی حشرش میمیره ورشک هاش میمونه

هر روز قبل حموم ی نیم ساعت قبلش سرکه اسپری کن وبعدش برو بشور سعی کن باتاید بشوری و بعدش نرمکننده بزن وشونه کن حسابی

اتو مو هم خوبه اب اسفندم بجوشون بزار رو سرت  و اینکه منو دخترم تیرماه کرفتارش شدیم خیلی بد بود ده روز تمام زندگی برام جهنم شد

همه چیو میشستم روبالشی لباسا وهروز حمام طولانی خودم ودخترم کلی وقتمو میگرفت  بعدش لایه ب لایه نگاه میکردم ورشک هارو حدا میکردم خیلی بد بود اسپری درمین هم بخر

اسپری هم گرفتم راستی

خازش گرفت سرم.تابستون برای اولین بار گرفتم از بچم.دنیارو سرم خراب شد.چه حال بدی داشتم یک میلیون خرج کردم تا از بین رفتن لعنتیا.بچم اتقدر زیاد بود شونه میزدم رو سرامیک پرررررر بود راه میرفتن خیلی وحشتناک بود

ببین خارشش نا چن وقت هست و اینکه بااین کارایی ک کردی حشرش میمیره ورشک هاش میمونه هر روز قبل حموم ی ...

اسپری درمین مال البسه هست؟

من یه اسپری البسه گرفتم 

خازش گرفت سرم.تابستون برای اولین بار گرفتم از بچم.دنیارو سرم خراب شد.چه حال بدی داشتم یک میلیون خرج ...

وااااای توروخدا کارایی که کردی بگو ‌چه کار کردی تا از بین رفتن 

وااااای توروخدا کارایی که کردی بگو ‌چه کار کردی تا از بین رفتن 

میگم که با بچم رفتیم دکتر بعد گفت با هر کی در تماسین همتون باهم درمانو شرو کنین منم چندروز بود که همسرم نبود خونه مامانم بودم با بچم.هیچی دیگه ۴تا محلول داد که بزنیم تا نیم ساعت بعد بشوریم و بعد با شونه ضدشپش شونه بزنیم همه و شونرو تو ظزف آب کتار دست بزنیم تا معلوم بشن و بعد اتو مو و تا ۳روز این روش و بعد ۷روز تا اگر رشک مونده باشه تااکنموقع درمیان بتز محلول و اتو نو.و تمام البسه اسپری زده بشه آبجوش تنها کافی نیست اصلا...من پسرم موهاش بلند بود هیچجانرفته بودیم و هیچکسیم نیومده بود از صندلی اسنپ گرفته بود...تو سرش پررررررر بود 

اسپری درمین مال البسه هست؟ من یه اسپری البسه گرفتم 

اره واس ملافه ولباس واین چیزاس البته من سه چهارتا شالمو ک نخی بودن کراشته بودم دم دست هر شب یکیشو میکشیدم روبالش. سه شب درمیون ک سه تاش استفاده میشد مینداختم لباسشویی با ۶۰درجه میشست