سلام خوبین؟ ما برای سالگرد ازدواجمون میخایم بریم کیش هزینه های کیش خیلی بالاست. کسی هست رفته باشه و هزینه هاشو به حداقل رسونده باشه؟ مثلا بجای هتل سوئیت میشه گرفت که میگن خیلی بهتره ولی ما کسیو نمیشناسیم یا مواد غذایی از خودمون ببریم
والا من تا حالا بجز هتل نرفتم. ولی هتل گرون داره تا ارزون، میتونی ناهار تو رستوران هتل نخوری بری ساندویچ بیرون بخوری، یا تن ماهی بخوری، اینم امتحان نکردم ولی شنیدم ایستگاه اتوبوس داره به جاهای تفریحی، اگه نمیخای هزینه آژانس بدی، ولی کلاً این فصل بخای بری قیمتا مناسبه
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
کیش من چندین بار رفتم عزیزم والان خیلی گرون شده ولی به یه بار رفتنش می ارزه خیلی خوش میگذره حتما کشتی های تفریحی، تفریحات آبیشو برین خوش میگذره در کل....
دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤
والا من تا حالا بجز هتل نرفتم. ولی هتل گرون داره تا ارزون، میتونی ناهار تو رستوران هتل نخوری بری سان ...
هتلاشون اصلا وسایل گرمایشی برای گرم کردن غذا یا تن ماهی درست کردن و این چیزا نمیدن و اینکه کمترین قیمت غذاشون بندریه ک ۶۵ تومن بود . باکیفیت ولی خیلی کوچیک وگرون ولی سوئیت ها اجاق گاز و .. داشتن
شمال برای برج ۱۰ خیلی سرد نیست؟ یا گل گلی باشه نشه درست بگردیم
من شمالم بنظرم شمال نیا چون الان بارونه نمیتونی استفاده خاصی بکنی بعد اگه قصد کیش رفتم دارید نرید کیش برید ترکیه چون تفاوت قیمت اصلا نداره و شایدم کمتر بشه من با اینکه ترکیه رو بعد کیش رفتم هزینم کمتر هم شد کیش متاسفانه خیلی گرونه
در جواب اینکه میپرسند هنوز تنهایی یا نه،باید گفت؛ خستهتر از آنم که دوباره خودم را به کسی یاد بدهم...