2777
2789
عنوان

دعا وطلسم قوی

175 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من احتیاج به کمک دارم یه دعا وطلسم قوی میخوام که خوب جواب بده یه دعا یا طلسم برای جذب محبت لطفا اگر کسی تجربه داره راهنمایی کنه ممنون واقعا احتیاج دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم اول جایی ببین ایا اصلا قسمت وسرنوشت هم هستین بعد بیخودی هزینه کن

مشکل من شوهرمه بارها بهم خیانت کرده الانم یه چند ماهی رفتارش عوض شده اصلا شده یکی دیگه نمیدونم انگار دعا کردن براش اصلا منو بچه هارو دوست نداره مخصوصا من ازم متنفره نمیدونم سره یه دوراهیم بمونم برم گفتم شاید این چیزا درست بشه بعضی موقع ها میگم خودمو بکشم

مشکل من شوهرمه بارها بهم خیانت کرده الانم یه چند ماهی رفتارش عوض شده اصلا شده یکی دیگه نمیدونم انگار ...

نه اینجوری نکن ببین نمیدونم اعتقاد داری به فال یا نه 

من پیش خانمی فال میگیرم قیمتشم ارزونه خوبه واقعا دقیق میگه برای دختر عموم مشکلش تقریبا مثل شما خیلی خوب موشکافی کرد و راهنمایش کرد شاید کلا برداشتت اشتباس

نه اینجوری نکن ببین نمیدونم اعتقاد داری به فال یا نه  من پیش خانمی فال میگیرم قیمتشم ارزونه خو ...

اشتباه نیست خواهر الان دوازده ساله دیگه رفتارش برام معلوم شده منو نمیخواد چندبارم گفته بازم میگم هرکی تجربه ای ذکری دعایی طلسمی چیزی بلده کمکم کنه

اشتباه نیست خواهر الان دوازده ساله دیگه رفتارش برام معلوم شده منو نمیخواد چندبارم گفته بازم میگم هرک ...

ببین ایه و ذکر معرفی میکنه اگه م شوهرت طلسم باشه کلا بهت میگه اگم مشکلت با دعا حل بشه بازم میگه من یع سالی هست میشناسمش خدایی کارش حرف نداره