2777
2789
کلبچ خودم پزززززززز😋

اوف اوف

خونگی یه چیز دیگه اس

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب مغز . مغززبون بناگوشᥬ😖᭄ ᥬ😖᭄ ᥬ😖᭄ ᥬ😖᭄ اوووف با دارچین و نمک و فلفل و سنگک تازه هوای سرد زمستونی ...

اینجور که تو گفتی منم دلم خواست😋😋

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

کلبچ خودم پزززززززز😋

با لیموی تااازه😢🤤😋

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
حالا ما از جای گرونی نخریدیم الان تو رستورانا ۵۰۰ ۶۰۰ تومنه

عهههه جدی:/

ما بابابزرگم گوسفند داره بابام کله پاچه های بیرون رو قبول نداره🤣😂

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
آخ  چقدر دلم خواست خب دختر  شهر محل زندگی ما کله پزی نداره  منم بلد نیستم ( و ع ...

از قصابیا پاک کردشو بگیر هودت شب بار بزار صبح بزن بربدن

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
ژان ژان😋😋😋 تو ذهنم یه تیکه زبون گذاشتم لای نون سنگک لیمو هم چکوندم روش 😂😂😂

لیمو هم داشتم جاتون خاااااااااالی 

عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراسته‌ام....👍😜
یه جوری مادربزرگ همسرم درست میکنه حسابی میپزه بعد تو تابه تفت میده با روغن ترد میشه میگن خوشمزه ا ...

عه فک کردم فقط خودمون لفظ شکمبه رو استفاده میکنیم😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
لیمو هم داشتم جاتون خاااااااااالی 

من فقط کلپچ های مادربزرگم و می خورم 

از کله پاچه های بیرون خاطره ی بد دارم 😷

باید برم روش کار کنم برام کلپچ بپزه 😁

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اصلاااا دوست ندارم 🙄

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀