2777
2789
عنوان

باشگاه

48 بازدید | 9 پست

بچه ها من تو این دوسال که کرونا اومده باشگاه نرفتم الان دیگه واقعا دوست دارم برگردم باشگاه افسرده شدم همش غمگینم یه حال بدی همسرم بازم میگه نرو کرونا میگیری شما رفتید باشگاه تجربتونو بگید باید تو باشگاه ماسک زد؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فروردین گرفتم ریم درگیر شد الان شما میری باشگاه ماسک میزنی؟؟

فدا سرت منم گرفتم ۲ هفته خونه نشین شدم

نه نمیزنم‌اهل این سوسول بازیا نیستم

این همه مردم دارن کار میکنن پول در میارن زندگی میکنن

ترسو نباش

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
ن نمیشه که تو باشگاه ماسک زد ولی من یع چند مدت رفتم چیزیم هم نشد ولی باز یع تایمی برو که خلوت بشه&nb ...

دوست دارم برم با چهار نفر ادم صحبت کنم واقعا دیگه برام سخته نرفتنش ببینم شوهرم راضی میشه

منم شرایطم مثه توعه اما بازم نمیرم مخصوصا این روزا، یکم دیگه تحمل کن شاید بهتر شد اوضاع

من خیییلی روحیم داغونه الان تقریبا یه ماه دیگه کم حرف او غمگین شدم خودم متوحه میشم حالم فقط با ورزش خوب میشه تو میگی خطرناکه برم؟

من خیییلی روحیم داغونه الان تقریبا یه ماه دیگه کم حرف او غمگین شدم خودم متوحه میشم حالم فقط با ورزش ...

منم خیلی نراحتم و ورزش حالمو بهتر میکرد، کاملا افسرده شدم ولی هنوز میترسم، بازم خودت مهمی تصمیم خودته

دوست دارم برم با چهار نفر ادم صحبت کنم واقعا دیگه برام سخته نرفتنش ببینم شوهرم راضی میشه

کار خوبی میکنی ببین اگ شوهرت راضی میشه برو

ما را از مرگ می ترسانند انگار ما زندیم😏😏