mamanpsari مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8513 عنوان من بچه این مدلی ندیدم خدایا بهم صبر بده😭😭 815 بازدید | 53 پست دوسالو نیمشه تا وقتی سیره اخلاقش خوبه کافیه گشنش بشه هی بهانه میگیره الکی گریه میکنه ناز میکنه عصبی میشه اعصاب منم خورد میکنه غذا میارم نمیخوره قدیما با کلیپای گوشی میخورد الان اونم نمیخوره از اول بد غذا بود واسه هر وعده غمای عالمو میریزه سرم جز تخم مرغ و سیب زمینی هیچی دوست نداره اینام ک خشکه نمیشه همیشه اینارو بدم ظهری سر غذا خوردن انقدر منو اذیت کرد هی گریه کرد بزور دو قاشق خورد منم زدم ب سیم اخر تا تونستم داد زدم سرش😭😭 خودم. نمیتونسنم اروم کنم انقدر لاغرو ضعیف شده اخه اگ باز بهانه نگیره منم بزور نمیدم تا سیر نشه گریش اروم نمیشه اخرم با گریه خابش برد من براش انواع غذاهارو درست میکنم با کلی ذوق میارم بخورع اخرم انقدر حرصم میده برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔 1400/08/12 | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 همه بچه هااینطورن 😑ازبس ادادارن .هرکدوم یه چیزنمیخورن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دخترزیبایبهار عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 10776 من پسرم دوسالشه...حریفش نشم موقع بازی میذارم دهنش 💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
Belle عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 22147 بیا پسر منو ببین عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
mamanpsari مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8513 بچه نیم وجبی انقد حرصم داده از صب سردرد شدم برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
مریممم_خانوم عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 5652 ببرش دکتر شاید شربتی چیزی بهش بده کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏
باسلوق عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 30645 باش بازی کن .دوای تمام دردای بچه هابازیه ازهمههههه نظرخوب میشه ماروهم دعاکن
Belle عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 22147 همه بچه هااینطورن 😑ازبس ادادارن .هرکدوم یه چیزنمیخورن پسر من فقط سیب زمینی سرخکرده لوبیا پلو قورمه سبزی زرشک پلو همین😑 بعضی وقتا برا همینام ادا در میاره عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
mamanpsari مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8513 همه بچه هااینطورن 😑ازبس ادادارن .هرکدوم یه چیزنمیخورن این از شش ماهگی همین بود دیگه تحمل ندارم مدام مریضه مولتی میدم مدام باز فایده نداره چون غذا نمیخوره برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
آدمک۷۲ عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 12602 مشکل ۹۹درصد مادر هاپسر منم فقط سینه مرغ و کوبیده گوشتوماهی دوست داره 🤦♀️ خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
همابابا عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 20122 چند سالشه؟ کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
mamanpsari مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8513 پسر من فقط سیب زمینی سرخکرده لوبیا پلو قورمه سبزی زرشک پلو همین😑 بعضی وقتا برا همینام ادا در میاره چند سالشه؟این اصلا مرغ گوشت ببینه دیگه اصلا ب اون غذا لب نمیزنه فقطزطط برنج خالی😭😭 برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
mamanpsari مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 8513 چند سالشه؟ دوسال و چهار ماه برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔