2777
2789

دوسالو نیمشه تا وقتی سیره اخلاقش خوبه کافیه گشنش بشه هی بهانه میگیره الکی گریه میکنه ناز میکنه عصبی میشه اعصاب منم خورد میکنه غذا میارم نمیخوره قدیما با کلیپای  گوشی میخورد الان اونم نمیخوره از اول بد غذا بود واسه هر وعده غمای عالمو میریزه سرم جز تخم مرغ و سیب زمینی هیچی دوست نداره اینام ک خشکه نمیشه همیشه اینارو بدم ظهری سر غذا خوردن انقدر منو اذیت کرد هی گریه کرد بزور دو قاشق خورد منم زدم ب سیم اخر تا تونستم داد زدم سرش😭😭 خودم. نمیتونسنم اروم کنم انقدر لاغرو ضعیف شده اخه اگ باز بهانه نگیره منم بزور نمیدم تا سیر نشه گریش اروم نمیشه اخرم با گریه خابش برد من براش انواع غذاهارو درست میکنم با کلی ذوق میارم بخورع اخرم انقدر حرصم میده

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

همه بچه هااینطورن 😑ازبس ادادارن .هرکدوم یه چیزنمیخورن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من پسرم دوسالشه...حریفش نشم موقع بازی میذارم دهنش

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من فقط سیب زمینی سرخکرده لوبیا پلو قورمه سبزی زرشک پلو همین😑 بعضی وقتا برا همینام ادا در میاره

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

این از شش ماهگی همین بود دیگه تحمل ندارم مدام مریضه مولتی میدم مدام باز فایده نداره چون غذا نمیخوره

مشکل ۹۹درصد مادر ها

پسر منم فقط سینه مرغ و کوبیده گوشت

وماهی دوست داره 🤦‍♀️

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
پسر من فقط سیب زمینی سرخکرده لوبیا پلو قورمه سبزی زرشک پلو همین😑 بعضی وقتا برا همینام ادا در میاره

چند سالشه؟این اصلا مرغ گوشت ببینه دیگه اصلا ب اون غذا لب نمیزنه فقطزطط برنج خالی😭😭