مثلا امروز داشتم می رفتم بیرون اتفاقی پسر همسایمون هم در اومد بیرون و من خجالت کشیدم و رفتم تو
چند روز پیش یه دختره گفت تو چرا پسرا رو می بینی میری تو و پسر همسایمون هم بیرون بود و شنید .
چی کار کنم ؟؟؟؟؟
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
نشون میده دختر خوبی هستی اینام به خاطر سنته چندسال بعد بهتر میشی فقط برای اینکه اذیت نشی زیاد خونه نشین برو تو اجتماع ملاسی چیزی ثبت نام کن اعتماد به نفست میره بالا
نشون میده دختر خوبی هستی اینام به خاطر سنته چندسال بعد بهتر میشی فقط برای اینکه اذیت نشی زیاد خونه ن ...
کلاس میرم
کتابخونه اینا میرم اما خیلی اذیت میشم